2777
2789
عنوان

عروسی یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 153 پست
به نظر شما اگر آتلیه برم دلم آروم میشه؟؟

نوچ

مراسم بگیر 

چرا هی میخوای حرف دیگران تو زندگیت بازتاب بدی وفتی اینقدر عروسی دوس داری

جرا نگرفتن برات روز اول ؟؟؟

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظرم عروسی بگیر چون منم ک عروسی گرفتم بعضی وقتا حسرت میخورم چرا اینکارو نکردم یا اونکارو نکردم بعد ده سال چ برسه نمیگرفتم به نظرم عروسی بگیر بعدا پشیمون میشی ادم ی بار عروس میشه چون به نظرم اومد توام مثل خودم حساسی اینو گفتم 

میشه برای خونه دارشدنم دعا کنی مهربونم  
هنوزم زوده تاخیر نندار جشن عروسی به دلت میمونه تا اخر عمر غصه میخوری. طلا همیشه میشه خرید مزه عروسی ...

عزیزم حالتو درک میکنم 

منم کاش کمی فشار می اوردم 

از طرف خانواده همسرم متنفرم آونا باعث شدن من اینجودی شم

ب نظرم عروسی بگیر چون منم ک عروسی گرفتم بعضی وقتا حسرت میخورم چرا اینکارو نکردم یا اونکارو نکردم بعد ...

بله خیلی هم حساسم 

الان به نظر شما زشت نیست بعد از۶ ماه ؟

تازه بخوام مراسمم بگیرم حداقل یکی دو ماه وقت میخواد 

ک میشه ۸ ماه 

بله خیلی هم حساسم الان به نظر شما زشت نیست بعد از۶ ماه ؟تازه بخوام مراسمم بگیرم حداقل یکی دو ماه وقت ...

ن بابا چ زشتی مهم دل خودت اگه نگیری تا اخر عمرتون سر هردعوا یادت میفته خیلی سخته حالا تازه عروسی چندسال بگذره ادم بیشتر حسرتشو میخوره که چرا عروسی نگرفتم

میشه برای خونه دارشدنم دعا کنی مهربونم  
ن بابا چ زشتی مهم دل خودت اگه نگیری تا اخر عمرتون سر هردعوا یادت میفته خیلی سخته حالا تازه عروسی چند ...

الان هم همینطوره 

توی همه دعواها بحث عروسی و بحث خانواده همسرم هست 

متنفرم ازشون