2777
2789
عنوان

مهاجرت از طریق ازدواج با سیتیزن اون کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 40 پست
اخه نظر شما هم همچین جهانی و طبق آمار نبود

خانم گل کل معیار های زیبایی ک ما داریم تو ذهنمون ک مثلا اندام تراشیده انحنا دار دماغ ریز لب قلوه ای موی فلان و... 

اینه همه از زنان اروپایی گرفته شده 

ن من تو

باز من برای حرفام ی منطق و استنادی دارم شماک صرفا فقط نظر شخصیتون میگید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم گل کل معیار های زیبایی ک ما داریم تو ذهنمون ک مثلا اندام تراشیده انحنا دار دماغ ریز لب قلوه ای ...

نه من نظر شخصی نگفتم 

اتفاقا موی زائد سایر افراد هم برام مهم نبود

فقط خیلی ساده اگر افراد امریکایی با بقیه ازدواج نمیکردن بخشی برای ازدواج با اتباع دیگه توی اداره مهاجرت وجود نداشت و هیچ ایرانی همسر خارجی نداشت

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

هعی خدااا چقدر بخدا قوه تحلیلتون پایینهمن صرفا مثال زدم نوع هیکل ایرانی کلا با اروپایی و کندال امریک ...

شما در جایگاهی نیستی که به من و بقیه کاربرا بگید تحلیلمون دوار مشکل هست یا نه 

فقط کافیه ایدئولوژی خودتونو ببینید و با نظر بقیه مقایسه کنید 

استخوان بندی، ریز نقش بودن و ... پراکندگی متفاوتی در سراااسر دنیا داره 

همونطور که توی ایران 

به همون نسبت اندام‌های درشت ، اندام‌های ریز داریم 

پوست روشن و پوست گندمگون داریم 

اتفاقا تنوع چهره و رنگ پوست و اندام توی کشورای آسیایی خیلی بیشتر و جذابتر از اروپا و مابقی قاره‌هاست 

لطفا دیگه ریپلای هم نکن 

موفق باشی

نه من نظر شخصی نگفتم اتفاقا موی زائد سایر افراد هم برام مهم نبودفقط خیلی ساده اگر افراد امریکایی با ...

من دوست صمیمیم از طرق لا تاری رفتن امریکا ی بار تو ویدیو کال ازش اینو پرسیدم گف تنها دلیلش ک ی عده از امریکایی ها ترجیح میدن داف اروپایی ول کنن بیان سمت ایرانی اینع ک زن های امریکا شدیدا پشت همن و از حقشون دفاع میکنن و برابری صد میخوان و ی جورای فینمیسم چیه از اونان 

ولی جون زن های ایرانی بی زبون تر و مطِوم تر و کار کن ترن و مطیع ترن میان سمت ایرانیاااا چون دخترای امریکا شدیدا از حقوقشون دفاع میکنن و قانون هم پشتشونه 

ی اصلاح دارن بین خودشون امریکایی های سمت کالیفرنیا میگن ب زن های ایران اریزان فیت ادن ک ی اصلاح یونانی ک ب معنای فردی ک ب حقوقش اگاه نیس مودبانشه وگرنه ی معنای بدی داره

من دوست صمیمیم از طرق لا تاری رفتن امریکا ی بار تو ویدیو کال ازش اینو پرسیدم گف تنها دلیلش ک ی عده ا ...

شما واقعا منبعت شخصی نیست

😆

راستش من غیر دوستانم یه جاری سیتیزن دارم و یه عروس امریکایی داریم و سه تا عروس غیر آمریکایی سیتیزن

اگه به منبع اینجوری بسنده کنیم فکر کنم نظر شخصی این دوستان یه کم موثق تر باشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

شما واقعا منبعت شخصی نیست😆راستش من غیر دوستانم یه جاری سیتیزن دارم و یه عروس امریکایی داریم و سه تا ...

منبع من شخصی مشکلی نداره ب شرطی منبع شخصیت خاطرات باجناق بنا و گچکار بابات سر سفره شام نباشه 

منبعت باشه دوست من ک رنک یک شریف بوده الانم  چندیاله امریکاس و تو دانشگاه تگزاس درس میخونه

باید ببینی اونی ک داری ازش استناد میکنی اصلا خودش چیه کیه بعد عب نداره

ولی خب من ک میدونم نهایت حرف اینا دورهمی تو ارایشگاه و نظرات نازی جونه درباره مهاجرت

منبع من شخصی مشکلی نداره ب شرطی منبع شخصیت خاطرات باجناق بنا و گچکار بابات سر سفره شام نباشه منبعت ب ...

دوست خوب و ساعی شما عرضه یه ادمیشن نداشتن که با لاتا  ری رفتن؟

دوست خوب و ساعی شما عرضه یه ادمیشن نداشتن که با لاتا ری رفتن؟

با این سوالت رسما جار زدی ک حتی نمیدونی امریکا شهر یا کشور اطلاعات مهاجرتیت همنقدره

شرایط ویزا شدن واسه ایرانی ها وحشتاک سخت سده اطلاعاتم بیشتر در مورد امریکاس چون مسیرم بیشتر اسن بوده اما امریکا الان چندتا ایالت هستن اصلا همون اول درجا ریجکت میشی چون میگن ب ایرانیا ویزا نمیدن  فقط کسی ک تو مسیر مهاجرت بوده میفهمه ک جقدر فرایند شانسی ایه 

همه مجبورن در کنار ویزای اف ک اقدام میکنن حتما لاتا ری ثبت نام کنن چون شانس ویزا شدن چندین برابره 

مجبور نیستی وقتی اطلاعات نداری درمورد چیزی حرف بزنی 

ضمنا هر خری از خداشه لاتار ی ببره تا ویزای تحصیلی چون لات اری ببری گرین کارت گرفتی ولی ویزای تحصیلی هیچی نیس عملا بعد ۵ سال هنوز تازه میتونی اقدام کنی واسه گرین کارت ک ایا بدن ایا ندن در همین حد هم نمیدونی؟🤫

با این سوالت رسما جار زدی ک حتی نمیدونی امریکا شهر یا کشور اطلاعات مهاجرتیت همنقدرهشرایط ویزا شدن وا ...

راستش بیشتر از این حرفها میدونم 

ولی با آدم بی ادب همکلام نمیشم

راستش بیشتر از این حرفها میدونم ولی با آدم بی ادب همکلام نمیشم

حدس میزدم جوابت این باشه چون مشخصه کم اوردی ی کالیفرنیا تگزاس شنیدی فک کردی سفیر مهاجرتی🤣👌برو زیادم ب اطلاعات تو گوگل اکتفا نکن