2777
2789

فردا میزنن تو روزنامه دختری بر اثر پر خوردی ترکید و به اون دنیا شتافت 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثل منی ...البته من اصلا شام نخوردم ...نیم ساعت پیش یه کم نوشابه خوردم هضم بشه و رفتم حموم معدم  بهتر شد

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
سی چی هیچی نهردیه عنتر دیییه موعم‌ خسیسی مویی نه کثااااااااااافت 😂

مهمون داشتم همش سر پا بودم 

الان و خاطر تو رتم تیکه ای ته چین هردم 😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2017364🍁جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁 

درد یکساعته الهی مار زبونتو بزنه پرووووووو

دور از جونت🥲💔😂

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

۳ بشقاب غذا رو کجات جا دادی دختر 😁

آخه جات خالی چلو گوشت بود با ته دیگ فراوون و دوغ کز و سالاد 

خیلی چسبید

دیگه داشتم سفره رو جمع میکردم دیدم همسایه بغلی داره کباب می‌کنه

اینقدر دلم هوس کباب کرد که نگو بخدا 

دیگه به جا کباب اومدم تخمه و گردو و کشمش و نخود خوردم

الانم دارم تخمه میخورم تا هضم بشه😐😑😑