2777
2789
عنوان

چقدر سخته کنار یکی دیگه دیدنش

133 بازدید | 10 پست

سخت ترین قسمتش هم اینه که باید تظاهر کنی خوبی در صورتی که داری هزاران فروپاشی روانی رو میگذرونی

باید با مردی که ازش متنفری هم صحبت بشی و بگی و بخندی در صورتی که قلبت داره تیکه پاره میشه و هر لحظه تو ذهنت بهش فحش میدی تا حداقل دق مرگ نشی از این حجم فشار عصبی

از مناسبت ها متنفرم از آخر هفته ها متنفرم از مهمونی ها متنفرم از جاهای که هست متنفرم 

من نمیدونم تا کی باید تاوان پس بدم ولی حقیقتا دیگه بعد این همه سال بریدم 

اومدم یکم ناله کنم و چرت و پرت تا سبک بشم اومدم بگم خسته شدم صبرم تموم شده زندگیم به چوخ سگ رفته و من دیگه نمیکشم 

کاربر آقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که هر چی نالیدم و درد دل کردم فقط یه باری رو دوشم اضافه شد .... هیچ کی به داد هیچ کی نمیرسه

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من که هر چی نالیدم و درد دل کردم فقط یه باری رو دوشم اضافه شد .... هیچ کی به داد هیچ کی نمیرسه

منم نخواستم کسی به دادم برسه فقط دردله وگرنه این دردیه که باید بکشم و کسی کاری ازش ساخته نیست

کاربر آقا
منم نخواستم کسی به دادم برسه فقط دردله وگرنه این دردیه که باید بکشم و کسی کاری ازش ساخته نیست

از کامنتم منظور بدی نداشتم ...

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اونجا ک گفتی باید با نردی هم صحبت بشی متوجه نشدم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
شوهرش

مگه شما با شوهر اون هم هم صبحت میشی

اصلا مگه میشناسیش

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره