2777
2789
حقیقتش عربی. بلد نیستم بابامم بلدنیست مامانم کمو بیش🫡

ببینید اهوازیا بیشترشون عربی حرف میزنن ولی داخل ایران خب نمیشه گفت عربی.بنظرم بخاطر نزدیکی ب عراقه.البت دورگه هم زیاده بلاخره باهم ازدواج کردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم نسل بعدی به این درک برسه

متاسفانه نژادپرستی توی هر دوره ای هست...

بهتره دعا کنیم روزی بیاد فرهنگسازی بشه حداقل کمتر بشه...

متاسفانه نه فقط برای عرب...برای هر نژادی داخل ایران نژادپرستی موج میزنه

به امید روزی که همه انسان ها همو به چشم انسان ببینن و طبق شخصیت ورفتارشون بسنجن و نه نژادشون

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

حیفه برای چی زبون به این قشنگی رو یاد نکرفتی

خیلی دوست داشتم ولی خب اصفهان بزرگ شدم باباامم چوم بلد نیست یه رگش لکه واسه همین یاد نگرفت مامانمم کمو بیش چون تو خانوادشون فارسی همش حرف میزنن

متاسفانه نژادپرستی توی هر دوره ای هست...بهتره دعا کنیم روزی بیاد فرهنگسازی بشه حداقل کمتر بشه...متاس ...

اره واسه همه دیدم واسه همین ناراحت نمیشم البته این حرفا فقط تو مجازیه

وای اره 50 ساله جدا شده😂بحرینیا ایرانین

بحرین 50 سال پیش جدا نشد تقریبا 2 قرنی میشه جدا شده بود...

50 سال پیش شاه فقط برای پس گرفتنش بعد این همه سال اقدام کرد و حتی تا پایان حکومتش نیروهای شاه توی بحرین مستقر بودن

بحرین 50 سال پیش جدا نشد تقریبا 2 قرنی میشه جدا شده بود...50 سال پیش شاه فقط برای پس گرفتنش بعد این ...

تقریبا دو قرن 🥴

والا خودشون که ادعا کردن دخترشون رو فرستادن خونه ی شوهر 😐😂

تقریبا دو قرن 🥴والا خودشون که ادعا کردن دخترشون رو فرستادن خونه ی شوهر 😐😂

اون حرف رو به این منظور زد که بعد از اشغال بحرین توسط انگلستان توی زمان قاجار...

بارها انگلیس برای بحرین سلطان و حاکم انتخاب کرد و هر سری دچار جنگ داخلی بود...

بعد جنگ جهانی دوم محمدرضا شاه ادعا حاکمیت روی این جزایر رو کرد ولی بریتانیا و حاکمی که انتخاب کرده بودن که سلطان نشین بحرین بودن به این حرف ها اهمیتی ندادن و در اخرم بطور جهانی استقلالشو به رسمیت اعلام کردن...

بعد از این موضوع شاه گفت هیچ جوره این موضوع رو قبول ندارم و بحرین بخشی بود که خود سر شوهرش دادن رفت...

اسنادی که بی بی سی جدیدا از اون دوران پیدا کرده بود نشون میداد با وجود همچین موضوعی شاه تا پایان حکومتش تمامی نیرو های نظامیشو توی اون بخش گذاشته بود

تقریبا دو قرن 🥴والا خودشون که ادعا کردن دخترشون رو فرستادن خونه ی شوهر 😐😂

اولین حاکم رو بریتانیا با اشغال این جزیره توی تاریخ 1264 با اوردن خاندان آل خلیفه درست کرد متاسفانه