2777
2789
عنوان

به خانواده پدری رک گفتم خونمون نیاین مامانمم قشنگ رید بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 8945 بازدید | 185 پست
فقط باید درد بکشمدردشو همیشه میکشم همیشه براش گریه میکنم میدونی...

جدا ازهمه حرفهایی ک زدی یک چیزبرام خیلی عجیبه اینک مادر چطور میتونه بگ بایدفراموش کنی تجاوز عموت رو؟؟؟من بودم ب حضرت عباس اگ اجازه بدم خانواده شوهرپاشونوبزارن خونم ک ب دخترم بی حرمتی شده..اصلاچرا براش مهم نیست عجیبه

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارم درد میکشمدلم میخواد یکیو داشته باشم در برابب همه چی ازم محافظت کنهولی مشکل عدم اعتمادعدم بروز ا ...

قربونت برم عزیزم می فهممت من درکت میکنم منم داییم بارها آزارم داده اینا خیلی راحت راهش میدن توی خونه اما چون میدونه اگه بخواد کاری کنه عقب نمیکشم و لازم باشه میزنمش فعلا دیگه مثل کودکیم نمیتونه بهم تعرض کنه من قربانی خیلی چیزا شدم ولی خواهرانه بهت میگم پدر و مادرهای ما سمی هستن تو این موارد شاید از لحاظ دیگه خوب باشن ولی خب با همین کارا روحمون داغون می کنن باید از خودت مراقبت کنی از برچسب خوردن نترس به من گفتن کرم از خودت بوده در صورتی که اگه درست یادم باشه ۱۲ ۱۳ بودم تو قوی هستی که دووم آوردی

درسته حق با شماست ولی اگه فایده نداره اصلا فکرتون درگیر نکن فقط به درست فکر کن یا برو کتابخانه یا با این اوضاع خودت وقف بده بخدا من یک‌بچه یکساله داشتم شوهرم بشدت مخالف کنکور دادنم بود جوری که هرروز به بهونه های الکی عصبیم‌میکرد مادرشوهرم شب و روز دخالت دعوا و دعا می‌نوشت که کنکور درنیام اصلا بدبخت بودم ولی هدفم فقط موفقیت بود خداروشکر رتبه ۴۰۰ انسانی فرهنگیان قبول شدم چون خودم با شرایط وقف داذم وقتی من بااین وضعیت تونستم تو که خیلی وضعیتت بهتر از منه

وقتی تومضیقه مالی هستید چ اسراریع ک حتمابایدمهمان بیاد..من و شوهرم اصلااهل رفتوامدزیادنیستطم و بیشترجمع خودمونودوس داریم چیه شلوغی..ازیکشنبه هم امتحانات پسرمه..

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
درهرصورت بد میگناز اول زندگیم از وقتی ک متولد شدم منو از خودشون نمیدونستن

عزیزم بدرک ک اونا تورو از خودشون نمی دونن مگه ادم انقد مونده ی بقیس ک عمو و عمش اونو از خودشون بدونن؟

تو‌درس بخون پیشرفت کن واس دل خودت بذار همون دشمنات حسرت تورو بخورن

بعدا شاغل میشی ازدواج میکنی زندگی خودتو تشکیل میدی... عمو عمه و فامیل کیلوچند😂

جدا ازهمه حرفهایی ک زدی یک چیزبرام خیلی عجیبه اینک مادر چطور میتونه بگ بایدفراموش کنی تجاوز عموت رو؟ ...

حتی همون روزم پشتم نبود

ببین نه اینکه حتما خیلی رک بگم اونطوریا

ولی خب بهم دست زد ب رونام و حرفای مزخرف زد

من کلاس دهم بودم

الام دوازدهم

ولی هنوز نتونستم فراموش کنم نه تنها نتونستم فراموش کنم بلکه الانم بخاطر یاداوری شدنش دارم گریه میکنم

دیروز انقد زار زدم خودشون عجیب بود

و مامانم گفت: باید فراموشش کنی

:))

عزیزم بدرک ک اونا تورو از خودشون نمی دونن مگه ادم انقد مونده ی بقیس ک عمو و عمش اونو از خودشون بدونن ...

خیلی حالم بده دلم میخواد تو بغل یکی گریه کنم

حداقل یکیو داشته باشم بهم گوش بده نوازشم کنه

ولی میدونی

مجبورم گریه کنم ک دردو یادم بره

و مامانم اینطوزیه ک وقتی جلو بقیه میگه میخوام برم پیش خاهر شوهرم گارد میگیرم

بقیه میزنن تو سر من ک بتوربطی نداره

شما نمیدونید:))

بیخیال 

حتی گاو هم حسابشون نکن فامیل به یه قرون و حتی به لعنت خدا هم نمی‌ارزه 

به فکر خودت باش

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم