2777
2789

دوستان

واقعا ادمای رو مخ و اسیب زنی هستن واقعا بی فرهنگ تر از اینا هیچوقت قرار نیست ببینم

من کنکور دارم امسال و واقعا تحت فشارم

حتی مشکل تمرکزم دارم و حتی ی مورچه از کنارم رد شه دیگه نمیتونم تمرکز کنم

بعد همین ۲ هفته پیش دعوت بودن خونمون امشبم دیدیم همو بعد عموم برگشت گفت فردا شبم بریم خونع فلانی( اسم بابای منو گفت) منم برگشتم گفتم نه من یکشنبه امتحان پایانی دارم و اینا دخترعمومم پشتم درومد گفت اره کنکور داره و اینا بیخیال

بعد عموم برگشت گفت نگفتیم خونه تو گفتیم خونه بابات!!

اونیکی عمومم گفت تو برو تو اتاق ما چیکارت داریم

گفتم من نمیتونم تو سر صدا تمرکز کنم

دوستان هزارتا دلیل دارم بخاطر اینکه نمیخوام باشن خونمون

۱ اینه امشب همو دیدیم

۲ دو هفته پیش دعوت بودن

۳ ما وضعیت مالی اونقد خفنی نداریم ک بتونیم هی زود زود دعوتی بدیم

ادمایین ک مسخرت میکنن حس بد بودن بهت میدن

۴ اونا شعورشون نمیرسه ک من کنکور دارم حتی منو از بابام نمیدونن چ برسه شعورشون بخواد برسه

۵ خیلی پر خورن باید کلی غذا درست کنی بعد مامان من برا خود ما بزور غذا درست میکنه از یجای ب بعد حس میکنم اصن غذا نخوردم بعد زرنگ میشه برا اینا درست کنه 

بعد تو راهرو خونه خودمون گفتم چقد پررون میخوان بیان

مامانمم بهم چیز گفت گفت تو از حدت گذشتی منم از لج تو میگم فردا بیان

میگم زن چه لجی؟؟؟؟؟ نمیفهمیییی؟؟ دو روز دیگع من قبول شم تو میری پزشو میدی من پاره شدم من بدبخت شدم با کارای تو و دعوتیای تو

پول اضافه داری گوشت کمتر بگیر بده من برم کتاب کنکور بخرم زن 

بعد جلو بابام صدام میکنه ک اره تو غلط میکنی این حرفو میزنی طرف مرد بزرگیه گفتم مرد بزرگ شعورش نمیرسه وقتی یکی کنکور داره نره جایی

خیلی حرف زد بم جوابشم گرفت

هوف از استرس میلرزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان بابلی  منم خیلی احترام فامیل نگه می‌داشتن

چی شد 

نمکدون شکستن فقط

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

یه ساله فقط تموم تلاشتو کن از دستشون راحت شی. مامانت خیلی عجیبه الکی ذهنتو با این بحثا درگیر نکن هر چی‌گف بگو باشه تو راس میگی. برای مهمونا هم خوب کاری کردی از این به بعد خودت بهشون بگو نیاید تا کنکورمو بدم

ببین اگه قرار بود مخالفت کنن مامان بابات مخالفت میکردن

اینجوری بنظرت فایده ای برات داره؟ سر جلسه کنکور که همه ساکت نیستن و سر و صدا هست اونجارو چیکار میکنی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
مامان بابلی منم خیلی احترام فامیل نگه می‌داشتنچی شد نمکدون شکستن فقط

اصن اینا انقد مزخرفن حتی فوش مادر ب مامانم دادن

جا مامانم بودم از رو میرقتم

حالا بابام دوستنداره زیاد بره و بیاد

ننم نمیشنیه

بسکوت

اره درسته حق داری عزیزم شرایط سختهولی مامانتم حق داره گلم بهش حق بده عموته بزرگ تره عزیزم

خب چ لجی میخواد بکشه با من؟؟؟؟

کمر بابام بریده از زیر بار خرجا

اونیکی زنعموم خوب میتونع ب همه چیز بگه

بگه نیاین خونه ما و اینا بعد مامان من زبون نداره؟؟؟؟