2777
2789
عنوان

به خانواده پدری رک گفتم خونمون نیاین مامانمم قشنگ رید بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 7234 بازدید | 152 پست

خیلی از بچه های با استعداد بخاطر پدرمادر بیفکر و بی درک بهترین سالای درس خوندن و نتیجه گرفتنو از دست میدن لطفا اگه مادری که بچه کنکوری داره این متن منو میبینه بدونه که یکسال بخاطر بچه ش شرایطو براش فراهم کنه چه کسی مهمتر از فرزند وآینده ش یکسال رفت وآمد کمتر بشه خرید کمتر بشه بجاش بچه کلاسای مهمشو شرکت کنه 

مهربانی ،عشق،آرامش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصن اینا انقد مزخرفن حتی فوش مادر ب مامانم دادنجا مامانم بودم از رو میرقتمحالا بابام دوستنداره زیاد ...

فقط احترام مادرت نشکن 

الفاظ درست به کار ببر عزیزم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
اونجا نباید چیزی میگفتی میومدی خونه با پدر مادرت منطقی صحبت میکردی

اونا براشون مهم نیس

بابام دنبال مهمونی دادن نیس از خداشه خودمون باشیم

پامانم همش دنبال عمم ایناس

خب چ لجی میخواد بکشه با من؟؟؟؟کمر بابام بریده از زیر بار خرجااونیکی زنعموم خوب میتونع ب همه چیز بگهب ...

اره عزیزم درسته من درکت میکنم

ولی جلو همه نباید اونجوری میگفتی 

حالا گذشته عزیزم مهم نیست 

زندگی زیباست....💚