2777
2789
ببخشید ک شماروهم ناراحت کردم

نه خواهش میکنم عزیزم من همیشه ی غم بزرگ تو قلبم هست اخه هیچوقت پدرم عروسی و ازدواجمو ندید هیچوقت نشد شب یلدا دعوتشون کنم بیان خونم 😔😔

.

هروقت میرم خونه مامانم کاملا جای خالیشو حس میکنم.من کاملاحال اون دخترو درک میکنم میدونم چقدر براش سخته ولی چه میشه کرد 

خیلی ممنون شملم همیشه شاد و موفق باشید بفرمایید دوست عزیز

شما بودی تو ی تاپیکی بعد از زیارت عاشورا دعای علقمه رو گفتی بخونید نمیدونم گفتی خودت خوندی یاشنیدی خوبه انگار ایم‌کاربری شما بود آخه من نام کاربریا خوب یادم نمیمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمونی نبودیم ولی یه سر رفتیم بیرون یه محله ای که تم کریسمس بود کلی از مغازه های خیابونش واقعا قشنگ ...

میرزا شیرازی 

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
نه خواهش میکنم عزیزم من همیشه ی غم بزرگ تو قلبم هست اخه هیچوقت پدرم عروسی و ازدواجمو ندید هیچوقت نشد ...

روحش شاد خدا عزیزانتو حفظ کنه

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟

پسرم که کلا همکاری نکرد از صبح مثل سنجاب دنبالم بود هی بغل میخواست ، دخترم هم ذوق ژله ها و باسلوق و داشت منتظر بود آماده خوردن بشن ، خدا و شکر خوب بود چند تا عکس یادگاری گرفتن یه کوچولو خوراکی خوردن و خوابیدن . همه تلاش ما واسه اینه که بچه ها این دور هم بودن ها و فراموش نکنند و از خونه پدری خاطرات خوبی به یادگار ببرن . انشاالله که زمستون برای همه به گرمی و آرامش و شادی و سلامتی سپری بشه 💗

خونه پدرشوهرم‌بودم به خودشون که خیلی خوش گذشت ولی من و عروسا نه منکه خیلی معذب بودم اخرشم سوتی دادم بد از بدتر شد 

خم شدم شلوارم پایین بود نصف همه جام دیده شد اخه من اینو چجوری یادم بره😭😭 اخم‌و تخم شوهرم که بماند 

هیچی مامانم طبق معمول با بابام دعوا کرد از ۹ رفته انباری تمیز میکنه از لجش منم واسه امتحانم میخوندم ...

ای بابا دعوا اونم شب یلدا😕

حق داری حالت گرفته بشه .

حالا سر چی ای کاش ی امشبو کوتاه میومدن

خاطره خوب؟ همین الان تاپیک زدم بخون ببین چه دعوایی شد😑😑😑😑خونه مامان بزرگم بودیم

خوندمعزیزم  آخ اخ امان از این مامانا .همش طرف خواهر برادرشونن😒

کاش ی کم شما رو درک کنن

شما بودی تو ی تاپیکی بعد از زیارت عاشورا دعای علقمه رو گفتی بخونید نمیدونم گفتی خودت خوندی یاشنیدی خ ...

بله منم انجام دادم و نتیجه داده 

و علقمه رو اولین بار ۳ سال پیش در نی نی سایت دیدم بعدش از گوگل سرچ کردم ( هم گوگل هم تاپیک های کاربرها که رفته بود گوگل ) 

و کم کم تجربه ی کاربرها رو جمع کردم و تجربه کسب کردم و شد این اسکرین

الآن مفصل واست میفرستم