2777
2789

[QUOTE=365126273]ای بابا واقعا؟  دخترش عقد بود؟  اخی پس خیلی براشون دردناکه😔 خدابه شماهم صبر بده عزیزم ...[/QUO]

ن عقد نبود  قرار بود عقد و عروسیش یکی شه   دیگه نشد پدرش فوت شد  امشب انقد گریه کرد شیون کرد ک نگو ب زور از قبر پدرش جداش کردیم

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی قربونت برممم😍😍❤️❤️❤️

میدونی از همه باحال تر هدیه ای بود که از پسرم گرفتم اخه امسال دانشجو بود شمال بعد اولین باره خودش مستقل واسم کادو میخره.همون روسری که سرم کردم 🥰

کادوی همسرمم شیک بود ولی خداییش کادوی پسرم ی لطف دیگه ای داشت خیلی ذوق کردم 😂😂

مرسی عزیزم یلدای شمام مبارک❤️❤️❤️ان شالا صدتا از این یلداها کنار خونواده جشن بگیرین🌹

مرسی قربونت برمم😍😍همچنین شما عزیزم😍😍❤️❤️💚💚♥️♥️

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

خونمون خستگی چون دختر خونه ام و خواهرام و داماداشون بودن ؛ برادرامم فردا میان اونا خونه ی مادرخانوما ...

ای جان❤️ ان شالا همیشه به شادی دور هم جمع شید بگید و بخندید خستگیت درمیاد🌹🌹

سایو جان ی سوال ازتون داشتم

نه بابا یلدا چیه دیگ ..... عید نوروز خوبه اما به یلدا مسخره ام میگیره

نه نگو 

از جشن های ایران باستان فقط این ۲ تا مونده + چهار شنبه سوری ( تو ایران باستان اول هر مله جشن بود که منسوخ شدن

میدونی از همه باحال تر هدیه ای بود که از پسرم گرفتم اخه امسال دانشجو بود شمال بعد اولین باره خودش مس ...

ای جانممم😍😍😍خدا😍😍😍🧿🧿🧿مبارکت باشه عزیزممم خیلی خیلی😍😍♥️♥️

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷