2777
2789

بچهاش کوچیکن یاازدواج کردن؟ 

همشون ازدواج کردن بچه هاشونم بزرگن  ی دختر و ی پسرش مجردن اونا ادمو آتیش میزنن دیگه امشب بغل زده بودن  قبر پدرشو ن

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچهاش کوچیکن یاازدواج کردن؟ همشون ازدواج کردن بچه هاشونم بزرگن ی دختر و ی پسرش مجردن اونا ادمو آتیش ...

😭😭

میفهمم من خودم ۱۶ سالم بود پدرم جوون بود فوت کرد 

بله برای اونا از همه سختتره خدابهشون صبر بده 🙏

😭😭میفهمم من خودم ۱۶ سالم بود پدرم جوون بود فوت کرد بله برای اونا از همه سختتره خدابهشون صبر بده 🙏

خدا رحمتش کنه  

ممنون    دخترش قرار بود امشب عروسی کنه دیگه پدرش فوت شد 

واقعا خیلی سخته  ما خودمون 3 ماهه تو خونمون عزاس انقد غمگین و ناراحتیم براش  

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
همه عکس گذاشتن قشنگم بذار

آخه همچین مالی هم نیست باعجله میز چیدم اخه پری بودم بامسکن سر پابودم. دیروز ژله درست کردم و کیک امروز حال نداشتم همینجوری سردستی ی خامه کشی کردم زیاد جالب نیست 

خدا رحمتش کنه ممنون دخترش قرار بود امشب عروسی کنه دیگه پدرش فوت شد واقعا خیلی سخته ما خودمون 3 ...

ای بابا واقعا؟ 

دخترش عقد بود؟ 

اخی پس خیلی براشون دردناکه😔

خدابه شماهم صبر بده عزیزم💔

آخه همچین مالی هم نیست باعجله میز چیدم اخه پری بودم بامسکن سر پابودم. دیروز ژله درست کردم و کیک امرو ...

فدای سرت قشنگممم،مهم اینه باحال بدت چیندی

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷