2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه بودیم واز دست همسایه زبون نفهممون عاصی شدیم.تا یک شب صدای ضبط و...می اومد.بخدا کم آوردم از دست ...

اره به خداهیچی بدتر از همسایه بیملاحظه نیست.ماهمه همسایه هامون عالین بافرهنگ باشعوراکثراچندساله تواین محل هستن فقط پسر همسایه روبرویی سه چهار ساله اومده خونه بغلیمونو خریده واااای یعنی بی ملاحظه تر از اینا ندیدم ساعت ۱ که خوبه ۳ نصفه شب میاد تق توق تاپ توپ .جوری درماشینو در خونشو میکوبه ساختمون میلرزه

من خودم دیشب بچه هاآهنگ گذاشتن دیگه ساعت ۱۱ گفتم کم کنین اما تا ۱ نصفه شب صدای همسایه هابزن برقصشون میومد بغد تازه ساعت دو دارن میرن خداحافظی و سروصداشون کوچه رو برداشته

چرا مگه چی شده؟ای خدا من همش توهم جنگ دارم چرا بایذ نصف شبی این پستو میدیدم😢

نگران همون جنگ هستم خب اوضاع نا به سامان هست دیگه 😑

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خواهرشوهر شمام مجرد بود ؟ حتما خیلی برای شوهرتون سخته 😔

نه گلی مجرد نبود

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره