2777
2789
من که امشب نگران اینده بچه هام شدم نمیخوام سیاسی بشع ولی میگن اینده نا معلوم هست 🙁

چی بگم عزیزم🤷🏻‍♀️

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

3 ماه پیش شوهر عمم فوت شد الان عمم و بچه هاش روقبرش جشن یلدا گرفتن

خوبه حالا عمه تون جشن گرفته حوصله داشته خواهر شوهر منم ۳ ماهه فوت شده امشب هیچی نداشتیم ما جز افسوس گریع و جای خالی خواهر شوهرم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
منم همینطور ولی چیزی نمیگم جلو بچه ها.از غصه خوردن که چیزی درست نمیشه بالاخره ماهم خدایی داریم

من خیلی نگرانم اخرش سرنوشتمون چی میشه خدا می دونه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خدارحمت کنه 🙏علت فوتش چی بود؟ اگه دوست داشتی بگو

سرطان عزیزم

خوبه حالا عمه تون جشن گرفته حوصله داشته خواهر شوهر منم ۳ ماهه فوت شده امشب هیچی نداشتیم ما جز افسوس ...

خدارحمتش کنه واقعا خیلی سخته

باور کن انقد گریه کردیم  چشامون پف کرده تار میبینیوم من از شدت سر درد فعلا 3 تا نوافن خوردم    

دختر عمه ها و پسر عمه هام دل ادمو کباب میکنن انقد دلتنگ پدرشونن  

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
خدارحمتش کنه واقعا خیلی سختهباور کن انقد گریه کردیم چشامون پف کرده تار میبینیوم من از شدت سر درد فع ...

خدای خیلی سخته خیلی خدا به هیج کس داغ جوان نشون نده