2777
2789
عنوان

مطابق همه اين سالا تنها كسي كه نبود من بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 45 پست
اخه ميدوني خانواده خيلي همبستگي دارن هيچ كدوم بدون زن يا شوهرشون نيستن اصلا بد ميدونن ميدوني ترحم با ...

مال مام همینه

بگو حالش خوب نبود یکی دوبار بگی عادت میکنن

خوشی خودتو ب همه چیز مقدم بدون

حرف مردم پشیزی برات مهم نباشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال مام همینهبگو حالش خوب نبود یکی دوبار بگی عادت میکننخوشی خودتو ب همه چیز مقدم بدونحرف مردم پشیزی ...

اخه وقتي ميپرسن خالم خراب ميشه 

وقتي اينقد ملموسانه تنهاييمو ميبينم حالم بدتر ميشه 

وقتي ارزشي كه بقيه برا همسرشون ميزارنو ميبينم ناراحت ميشم بهدا من زندگي كن ترم زشتر اونام نيستم 

اره واقعا يكاري كرده خودمم راحت نيستم تو جمعشون انگار غريبه غريبم امشب فيلماشون تو گروه بودرقص دست ش ...

خودت و بچه هات میرفتین فقط؟ حتما ک نباید مراسمای سمت خودتون شوهرت باشه. حالا ک نمیاد خودتو محروم نکن

سخت تر اينه كه اهل رفتو امد هست اما فقط طرف خودش نه عيد ديدني نه مراسمي نه عروسييي بعضيا من بعد ساله ...

چقدر مثل وهر منه دقیقا درکت میکنم قلبم درد میگیره ازین خباثتش

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

خودت و بچه هات میرفتین فقط؟ حتما ک نباید مراسمای سمت خودتون شوهرت باشه. حالا ک نمیاد خودتو محروم نکن

اخه ميدوني خانواده خيلي همبستگي دارن هيچ كدوم بدون زن يا شوهرشون نيستن 

اصلا بد ميدونن 

ميدوني ترحم بار نگاه ميكنن 

سوال ميكنن فلاني چرا نيومد 

چرا نمياد 

زنگش ميزنن كه بياد 

اره واقعا يكاري كرده خودمم راحت نيستم تو جمعشون انگار غريبه غريبم امشب فيلماشون تو گروه بودرقص دست ش ...

امیدوارم هر آدم ظالمی به زمین بخوره و در کنارش به ازای هر غمی که تو دلتون هست یه شادی بزرگ تو زندگیتون به وجود بیاد.  

اخه وقتي ميپرسن خالم خراب ميشه وقتي اينقد ملموسانه تنهاييمو ميبينم حالم بدتر ميشه وقتي ارزشي كه بقيه ...

خواهر من همین بود ۱۵ سال ابروداری کرد 

الان میگه بچه هام بزرگتر شدن میگن مامان برون بابا بیشتر خوش میگذره بدون شوهرش میاد 

اولا کز میکرد، بهش گفتم هرجور خودتو بگیری دیگرانم همونن باهات

کز کنی ترحم میکنن ، اعتمادبنفس داشته باشی میگن دمش گرم زن قوی هست

خواهر من همین بود ۱۵ سال ابروداری کرد الان میگه بچه هام بزرگتر شدن میگن مامان برون بابا بیشتر خوش می ...

چي بگم 

وقتي ميبينم حالم بدتر ميشه ميگم بزار دردم نرفتن باشه نه حرفو حديثاي پشت سرم البته بندگان خدا دلسوزي ميكنن 

دايي مامانم بارها به بابام گفته چرا دسته گلتو بي خود پر پر كردي 

حالا اين همه ابرو داري ميكنمو اينه 

برم حال بقيه هم خراب ميشه كه تو سختيم من