2777
2789
عنوان

مطابق همه اين سالا تنها كسي كه نبود من بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 45 پست
منم چقدر خودمو اولا میکشم برای خانواده ی شوهرم اما الان اصلا دیدم قدر نمیدونن نه خودشون نه شوهرم ...

نه موضوع كشتن نيست 

موضوع اينه هيچ وقت نميگه منم دلم ميخواد با خانوادم وقت بگذرونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو تو مشکل داری من میرم با بچه ها البته اگر ادم لجبازی باشه سخته فهموندن بهش

وقتي نمياد 

وقتي همه با همسرشونن و قراره جواب بدم چرا نيومده خجالت ميكشم نميرم 

بعدم چند سال كه نري خود به خود غريبه ميشي تو جمعشون

اره واقعا يكاري كرده خودمم راحت نيستم تو جمعشون انگار غريبه غريبم امشب فيلماشون تو گروه بودرقص دست ش ...

نقش قربانی رو بازی نکن

تو یه زن هستی و همه زنها مدیر و مدبر و قوی هستن

با برنامه ریزی به هدفت بزس❤️

نه بابا با همه فاميلشون دور همي هستن دختر دايي پسر دايي دايي خاله همه و همه

چقدر عجیبه 

ولی وقتای دیگه به جز شب یلدا وشب عید با فامیلای خودت سعی کن یکم رفتوامد کنی سر بزنی شده کوتاه 

مراسمای مهم حتما سراغ شوهرتو میگیرن اما نهار که کسی چیزی نمیگه معمولا مردا سرکارن یا بعد از ظهر  

وقتي نمياد وقتي همه با همسرشونن و قراره جواب بدم چرا نيومده خجالت ميكشم نميرم بعدم چند سال كه نري خو ...

اره میفهمم سخته من همسر خودمم سالهای اول ازدواجمون همینجوری بود الانم راستش دیگه من بهش توجهی ندارم حتی بحثمم بشه باز کاری ک بخام رو میکنم

منم دیشب بدون همسرم رفتم بیاد نیاد میرم

اخه ميدوني خانواده خيلي همبستگي دارن هيچ كدوم بدون زن يا شوهرشون نيستن 

اصلا بد ميدونن 

ميدوني ترحم بار نگاه ميكنن 

سوال ميكنن فلاني چرا نيومد 

چرا نمياد 

زنگش ميزنن كه بياد 

مردا اکثرا همینن شوهر منم اولا ادا در میاورد سر مهمونیای خونواده من دعوا کردم شدم مثله خودش دیگه بهتر شد الانم میگم نیای طرف فامیلا من منم تونه فامیلات نمیام دیگه میاد تو دیگه زیادی مظلوم بودی

چقدر عجیبه ولی وقتای دیگه به جز شب یلدا وشب عید با فامیلای خودت سعی کن یکم رفتوامد کنی سر بزنی شده ک ...

خيلي 

همه چيزو برا خودش ميخواد 

اصلا انگار منو خريده 

هيچ حقي برا دورهم بود با خانواده من نمگيه دارم 

درحالي كه خودشون زياد بهم سر ميزنن دورهمي دارن