2777
2789
عنوان

راه نرفتن کودک‌یکساله

140 بازدید | 27 پست

دوستان پسرم یکسالشه فقط میشینه و غلت میزنه نه سینه خیز رفت نه ۴دست و پا

الان استرس دارم‌میگم نکنه خدایی نکرده مشکلی باشه 

اما با کمک روروئک خوب حرکت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من چقد حرص خوردم و افسرده شدم دخترم ۱سال و ۶ماه راه رفت کسی ندیده بودم اطرافم همه ۱سال و حتا زودتر ۱سال راه میرفتن خیلی دوران بدی بود الان ۴سالش دخترم و یادم میاد میگم چقد الکی حرص خوردم ..قطره ویتامین دی حتما هرروز بش بده

من چقد حرص خوردم و افسرده شدم دخترم ۱سال و ۶ماه راه رفت کسی ندیده بودم اطرافم همه ۱سال و حتا زودتر ۱ ...

وای مرسی عزیزم امیدوارم کردی 

اخه دارم کلی حرص میخورم از ترس نمیبرمش دکتر که نکنه خدایی نکرده چیزای بدی بشنوم

نگران نباش خودش کم کم راه میوفتهمنم همین میگفتم اما الان واقعا اذیت میشم همش باید دنبالشون برم

عشقی شما

انشالله همیشه سالم و تندرست باشن و نگران اذیتاشون باشی 

وای مرسی عزیزم امیدوارم کردی اخه دارم کلی حرص میخورم از ترس نمیبرمش دکتر که نکنه خدایی نکرده چیزای ب ...

من بی نهاااایت حرص خوردم مطمن بودم ک دیگه مشکل داره دخترم ..بار اخر ک دست گرفت ب دیوار بلند بشه داد زدم روش از شدت ناراحتی ک دیگه کی میخای راه بری باورت میشه راه رفت اینا تنیلی میکنن ..فقط صبور باش قطره رو حتما بده