2777
2789
عنوان

ثبت نام کنکور فقیرم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 165 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم زنده باشی منم امیدی ندارمفقط پولو ریختم تو جوب 🥲🥲🥲🥲🥲🥲

ن بخون بعدا حسرت میشه 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

میدونی چیه؟من مشاورمم گرفتم فیلمای اموزشی خیلییی طولانی ان مثلا ۳ فیلم ۳ ساعته در روز متاهلم هستم فق ...

ببین دقیقا مشکل همینه چون نمیتونی تست بزنی کل اون فیلما و اینا یادت میره
به همسرت بگو این چند وقته هواتو داشته باشه
ای کاش منم نامزدم پیشم بود راحت تر بود واسم اوضاع
بچه داری ؟

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
آره دقیقا منم زدم اگ قبول شدم برم میتونی بفرستی

🔴 اطلاعیه ویژه داوطلبان کنکور سراسری 

🔹داوطلبانی که در آزمون سراسری ثبت‌نام نموده‌اند می‌بایست از طریق سامانه جامع آزمون سراسری و وبگاه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی  طبق مراحل زیر وارد فرایند مشاهده سوابق تحصیلی شوند .

1️⃣ورود به سامانه *my.sanjesh.org*

2️⃣انتخاب گزینه "ثبت نام در آزمون"

3️⃣انتخاب گزینه "آزمون سراسری"

4️⃣انتخاب لینک ورود به سامانه آموزش و پرورش برای مشاهده سوابق تحصیلی

📚 @hamclasix 📚

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

واسه چیش ؟

قبل مصاحبه باید ثبت نام کنی که پول میگیرن مثل ثبت نام کنکور

روز مصاحبه بازم پول میگیرن 

برای معاینه هم باید به پزشک پول بدی

اگه قبول بشی کلییی برای کارهای استخدامی مثل آزمایش و تعهد و... باید خرج کنی

میدونی اصلا نمیتونم بشینم درس بخونمهمش فرار میکنم از درس

خب سر چی فرار میکنی ؟ منظورم اینه که به خاطر چی میتونه باشه اونو از خودت دور کن 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.