2777
2789
عنوان

خواستگار دختر خالم و فکر های چرت من

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 61 پست

قاضی حقوق بالایی نمیگیره تازه کارها از ۱۴ شروع میشه 

حداکثر ۳۰ت

حجم کاری بالایی دارن مثلا نمونه دیدم با سه جعبه پرونده از اداره میاد خونه(جعبه میوه)

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم برادر شوهرم خیلیییییییی پولداره زن نداره همیشه میگم خوشبحال زنش سه‌تا ماشین داره با پنج شیش تا س ...

چندسالشه مگه تونسته اینقدر پولدار بشه چندتا چندتا ملک و ماشین بگیره؟؟

چرا آرزوی زندگی من میشه بگید ؟

با عشقت ازدواج کردی ، زندگی خودتو داری ، سقفی بالاسرته ، شغل خوبی داری ، زندگی همینه دیگه عزیزم ، نگاه کن به ادمایی که عشق ندارن ، زیر منت دیگران هستند ، حتی سقفی بالاسرشون نیست ، بیمار دارن ، شغل پیدا نمیکنن ، اسیر بیمارستانن ، بدهکارن زندانین ، بهشون خیانت شده ، مشکل مالی شدید دارن و ده ها مورد دیگه

شاکر باش به خوبی ها فکر کن 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
با عشقت ازدواج کردی ، زندگی خودتو داری ، سقفی بالاسرته ، شغل خوبی داری ، زندگی همینه دیگه عزیزم ، نگ ...

ممنون عزیزم از حس و حال خوبتون...آخه شغل خودمم اوایلشع به در آمد مطلوب نرسیده 

چندسالشه مگه تونسته اینقدر پولدار بشه چندتا چندتا ملک و ماشین بگیره؟؟

32 سالشه و زرنگه شوهر منم ۳۷ سالشه منم ۲۳ سالمه 🫠 فقط از خدا می‌خوام زنش حداقل از من خوشگل تر نباشه قشنگ دق میکنم دیگه 😑😂

شنیدم در آمد هاشون خوبه هر چند خود دختر خالم نیازی به پول اون نداره وضع مالی خالم اینا خوب

درامدشون عالیه 

به جز درامد کلی امکانات و رفاهیات دیگه هم دارن

شآن اجتماعی بالایی دارن

درکل شغل خیلی خوبیه به شرطی که حق و عدالت رو رعایت کنن

وقتی خودت قبول داری حست خپب نیس پس بدون گذرا هست و زود تموم میشه بالاخره این حسها گاهی سراغ هممون می ...

بله ولی خیلی بده بعضی وقتا حس بد به شوهرم پیدا میکنم و هزار بار عذاب وجدان میگیرم