2777
2789
عنوان

خواستگار دختر خالم و فکر های چرت من

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم برادر شوهرم خیلیییییییی پولداره زن نداره همیشه میگم خوشبحال زنش سه‌تا ماشین داره با پنج شیش تا سکه با خونه مغازه شوهر منم فقط همین خونه داره همیشه میگم خوشبحال زن برادر شوهرم دنیا ب کامشه

میلیونها ادم ارزوی زندگی تو رو دارن شاکر باش

مثلا شوهرش قاضی باشه چه اتفاق عجیبی قراره بیفته ؟ همه درگیر یه زندگی روزمره ان ، زمان میگذره عمر میره ، چه چیز خارق العاده ای وجود داره ؟

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خب؟

خب نداره دیگه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه تو چه میدونی

قاضی شغل سختیه 

بعد ب واسطه این شغل ها خیلی شنیدم زن دوم صیغه گرفتن و عاشق کس دیگه شدن

حتی کسایی ک زن خوب داشتن

خداتو شکر کن بخاطر شوهرت

زندگیا خرابع خواهر مردا اهمیت نمیدن

حساددددت. ‌‌‌...توبه کن اسی ...چکار ب اون بیچاره داری اخه خب بزار زترکیش از ت بهتر بشه ت چکار بهش ...

بله می‌دونم بخدا خودش خیلی دختر خوبیه از خدامه خوش بخت ترین باشه پناه به خدا از این افکار 

خب نداره دیگه

خیلیا هستن حسادت میکنن اما راه ضربه ندارن

حسادت انواع مختلف داره .

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

دعوی یعنی چی

یعنی بخاطر دعوا یا قتل یا مشکلات اومدن 

از رو عشق که نمیان دادگاه

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

نه تو چه میدونیقاضی شغل سختیه بعد ب واسطه این شغل ها خیلی شنیدم زن دوم صیغه گرفتن و عاشق کس دیگه شدن ...

این خیانت و .... تو هر قشری هست الزاما به شغل مربوط نمیشه 

خیلیا هستن حسادت میکنن اما راه ضربه ندارنحسادت انواع مختلف داره .

درسته اما اسی خودش شرمنده این افکارشه پس حسادت نیست حسرت یا غبطه بخاطر شرایط مالی 

جدا از اون کسی حسادت میکنه میتونه ضربه شو با حرف هم بزنه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت