2777
2789
عنوان

خواستگار دختر خالم و فکر های چرت من

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 61 پست
32 سالشه و زرنگه شوهر منم ۳۷ سالشه منم ۲۳ سالمه 🫠 فقط از خدا می‌خوام زنش حداقل از من خوشگل تر نباشه ...

بیا توطئه کنیم من همسن و سالشم زنش میشم هم کلی پول و کادو میدم بهت هم خیالت راحت بدشکلم😂😂😂😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

32 سالشه و زرنگه شوهر منم ۳۷ سالشه منم ۲۳ سالمه 🫠 فقط از خدا می‌خوام زنش حداقل از من خوشگل تر نباشه ...

اون وقت برادر شوهر یه آدم بیکار و علاف و معتاده اونوقت جالبه یه زن وکیل پولدار بهش پا داده! اصلا من موندم 

دقیقا مقایسه همیشه بده تو همه چی باز من شوهرمو از نظر احساس مقایسه میکنم و اذیت میشم 

شمام قبول کن هر آدمی یه طوریه همه عین هم نیستن 

و اینکه اگه هی به حست پر و بال بدی بدتر میشه 

همیشه از ما بهتر و بدتر هست و آدم باید به جایی که هست قانع باشه و خداروشکر کنه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
بیا توطئه کنیم من همسن و سالشم زنش میشم هم کلی پول و کادو میدم بهت هم خیالت راحت بدشکلم😂😂😂😂😂😂

اره جون عمت 😂 اگه بد شکلم باشی شانس عنی من یک ماه بعد ماه شبه چهارده میشی😂😂

اون وقت برادر شوهر یه آدم بیکار و علاف و معتاده اونوقت جالبه یه زن وکیل پولدار بهش پا داده! اصلا من ...

آدم تو بعضی از کارای خدا میمونه 😂 منم اکسم شبیهه عن یه زنی بهش دادن فقط دلت میخواد نگاش کنی شانس عنی منو باش😂

دقیقا مقایسه همیشه بده تو همه چی باز من شوهرمو از نظر احساس مقایسه میکنم و اذیت میشم شمام قبول کن هر ...

آخه احساس دیگه مقایسه نداره مقایسه بیشتر تو بعد مالی هست 

آخه احساس دیگه مقایسه نداره مقایسه بیشتر تو بعد مالی هست

چرا فلانی به زنش محبت کرد 

بهش توجه میکنه

تو جمع تایید میکنه و از این قبیل حرف ها

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
اینم بگم مردای که خیلی زبون بازن و واردن معمولا یه جای کارشون میلنگه

انشاالله که اینطوری نباشن و هیچکس با همچین مردایی سر و کله نزنن

منم حل شده قضیم رفتم جای روانشناس کفت فکر کن شوهر تو هندوانه است 

برادر شوهرت طالبیه 

داداشت هویج 

یعنی هر کسی یه ویژگی داره نمیشه همه رو باهم مقایسه کرد 

از اون موقع هر وقت کمبود توجه دارم تو جمع 

تو ذهنم میگم خیار خیاره ، هویج هویجه 😂😂😂😂