2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه ی پاره استخون با ی روکش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 149 پست
قد و وزنت چندهبهش میگفتی از توی بز بهترم با ۳ کیلو پشممردای ایرانی کلا مثل بز پشم دارن ولی ادعا صندو ...

من پشمای رو سینه و دستشونو دوس دارم .  

ولی درکل خودشون هیچی نیستن فقط ادعان

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص همش مشکلات و عوارض و قابل بازگشتبدنسازی، وسط تمرین ۲ تخم مرغ و یک سیب زمینی اب پزبعلاوه ی روزی ۲ ...

وقتی آدم اشتباه ندارع نمیتونه چیزی بخوره ولی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

قرص همش مشکلات و عوارض و قابل بازگشتبدنسازی، وسط تمرین ۲ تخم مرغ و یک سیب زمینی اب پزبعلاوه ی روزی ۲ ...

اشتها

نمی‌دونم عزیزم ولی سرچ کن ماش فیت برات بالا میاد تازه چون توش جوانه گندم داره شیرتو زیاد می‌کنه 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
وقتی آدم اشتباه ندارع نمیتونه چیزی بخوره ولی

وقتی ادم اشتها نداره، مشکل اشتهاشو باید حل کنه

نکه ناله کنه😅

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من خواهرم نمایندگی فروش داره با شیر قاطی میکنید مثل شیر موز میشه اگه دوست داشتی یکم عسل یا شیره قاطی ...

اسم معجونش چیه؟

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 با افتخار اهل‌سنتم❤️✨

باید زیاد غذا بخوری

ولی بعضیا ریزن در کل

الان خود منم استخون بندیم خب ریزه کاریشم نمیشه کرد...

ولی خب پایین تنم بدک نیس

من بعد ازدواج پرخوری میکردم از ۴۳ رسیدم به ۵۳

بعد مدلمم این بود که هی رفت تو پایین تنم

وگرنه لباس عروسم اندازه نمیشد😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
وقتی ادم اشتها نداره، مشکل اشتهاشو باید حل کنهنکه ناله کنه😅

من حتی با قرص هم اشتهام باز نمیشه باورت میشه البته وزنم کم نیستا پاهام تحلیل رفته دارم سعی میکنم اونو برگردونم اگ سه کیلو اضافه کنم پاهام پر میشه مثل قبل