2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه ی پاره استخون با ی روکش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3080 بازدید | 149 پست
نه صورتم کوچولو شده اطرافیان فکر میکردن بوکال فت کردم میگفتن خیلی خوب شده ۲۰ سالمه

پس سنت کمتره از من 

دور شکمت چنده 

اندازه گرفتی؟

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا باید تهیه کنم و چجوری مصرف کنم عزیزم

من خواهرم نمایندگی فروش داره با شیر قاطی میکنید مثل شیر موز میشه اگه دوست داشتی یکم عسل یا شیره قاطیش کن یک ساعت بعد از ناهار و شام بخور من از 52 به 60 رسیدم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

ببین عزیزم من خودم تپلم ولی اینو حتما به شوهرت بگو که یه زن تپل مثل من بعد زایمان چندین برابر چاق میشه و هیکلش بهم میریزه و کلا واسه آدم تپل خیلیییی سخت تره زایمان و بعد زایمان 

یکم قدرتو بدونه

برگشت به آزادی🕊

بچم زیر یکساله چجوری برم باشگاه 😮‍💨🥲

بابا اعتماد ب نفس داشته باش 

خب لاغری دیگه مگه چیه همه از خداشونه لاغر شن 

ازیر پروتزای باسن بزن زیر لباست قشنگ بیاستی

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
من تجربه ای در زمینه ندارم اما وقتی قبل از ازدواج شما رو همین طور پسندیده الان چرا همچین حرفی میزنه

دیگ پشیمون شده دلش میخواد یکم تغییر کنم حق دارع البته 

پسر زیر یکسال 🤱
اندازه نگرفتم سایز لباسم ۴۲ هست سایز شلوار ۴۴

اها من اینجوری نمیفهمم 

زمانی ک ورزش میکردم همیشه با متر اندازه میگرفتم 

جالبه تکونم نمیخورد لعنتی  

دیگ پشیمون شده دلش میخواد یکم تغییر کنم حق دارع البته

الان یعنی شوهرت خودش همه چی تمومه؟