نه صورتم کوچولو شده اطرافیان فکر میکردن بوکال فت کردم میگفتن خیلی خوب شده ۲۰ سالمه
پس سنت کمتره از من
دور شکمت چنده
اندازه گرفتی؟
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من خواهرم نمایندگی فروش داره با شیر قاطی میکنید مثل شیر موز میشه اگه دوست داشتی یکم عسل یا شیره قاطیش کن یک ساعت بعد از ناهار و شام بخور من از 52 به 60 رسیدم
دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧
ببین عزیزم من خودم تپلم ولی اینو حتما به شوهرت بگو که یه زن تپل مثل من بعد زایمان چندین برابر چاق میشه و هیکلش بهم میریزه و کلا واسه آدم تپل خیلیییی سخت تره زایمان و بعد زایمان
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
دیگ پشیمون شده دلش میخواد یکم تغییر کنم حق دارع البته
الان یعنی شوهرت خودش همه چی تمومه؟