2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین شماره یکیو میدم پی امی چیزی بدین منو از بلاک در بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

پس اگه واقعا میخای برگرده این دردارو تحمل کن و لطفااااا تلاش نکن ک باهاش در ارتباط باشی تحربشو دارم ک میگم هرچی بیخیالتر بشی اون ب خودش بیشتر میاد و برنیگرده هرچی بیشتر تقلا کنی بدتر میکنی کارو بابا سنمون زیاده اینارو بلدیم بخدا

بچه ها خودم میدونم احمقم میدونم ولی نمیتونم بدون اونتروخدا یکی قبول کنه بخدا گریه هام بند نمیاد نمید ...

الان شب هست اوج احساسات تحمل کن این آدم بدرد نمیخوره همینجا درد و دل تا ۲۰ بگذره اکی میشی  

بچه ها خودم میدونم احمقم میدونم ولی نمیتونم بدون اونتروخدا یکی قبول کنه بخدا گریه هام بند نمیاد نمید ...

شمارتو بده باهم تلفنی حرف بزنیم گلم دردت کمتر بشه کم کم بهتر شی لطفا اینکارو نکن

من میتونم والا براش اینکارو بکنم ولی ارزش نداره طفلی از بین میره پسره هم بدتر فاز میگیره بدتر برنمیگ ...

اره دقیقا 

اسی الان داغه حسشو درک میکنم اون حس بد خفگی و نابودیو الان تا صبحم ما بهش بگیم گوش نمیده نهایت کار خودشو میکنه حداقل به یکی اعتماد داره یا به ادم درستش بگه فردا بدتر نشه براش ولی ایکاش بزاره یکم بگذره ذهنش اروم بشه اونوقت خداروشکر میکنه اینکار نکرد

اره دقیقا اسی الان داغه حسشو درک میکنم اون حس بد خفگی و نابودیو الان تا صبحم ما بهش بگیم گوش نمیده ن ...

اره دیقا.چون تجربسو دارم دیقا حس میکنم چی میکشه من یادمه پای خاهرمو بوسیدم ک بذاره ب طرف زنگ بزنم و چقدم اشتباه کردم ولی خب واقعا قلبم حالش بد بود

چرااا

شاید خود طرف بره با رلت یا داستان برات درست کنن یا حرفتو درست نرسونه یا.... کلی چیزای دیگه ادم بد ذات زیاد هست 

ببین بخدا اون حس خفگیتو با تمام وجود درک میکنم او نا امیدی که به همه چی چنگ میزنی به امید یه نور و نفس تازه میدونم اگه خودت نخوای من و بچه ها تا فردا بگیم نکن باز کار خودتو میکنی ولی یکم به خودت فرصت بده بزار ذهنت پاک بشه و فکراتو جمع و جور کن بعد تصمیم بگیر چیکار کنی الان هیجانی تصمیم نگیر که یه بار دیگه این احساسو بابت تصمیم الانت تجربه کنی قشنگم 

فکر کن اصلا برگشت ادمی که راه رفتنو بلده بازم میره بزار اگه میخواد برگرده خودش برگزده اگه نه چه بهتر که زودتر فراموش بشه و تموم بشه هرچی بیشتر کشش بدی فقط مدت بیشتری باعث رنجشت میشه ابجی 

میدونم شاید نشه منصرفت کرد ولی امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری 

اره دیقا.چون تجربسو دارم دیقا حس میکنم چی میکشه من یادمه پای خاهرمو بوسیدم ک بذاره ب طرف زنگ بزنم و ...

اره خیلی لحظه های بدی انگار تمام دنیا اندازه یه اسانسور کوچیک شده و گیر افتادی و داری خفه میشی و هیچ راه نجاتی نیست اون لحظه ادم اینقدر ذهنش داغه نمیدونه داره یچکار میکنه فقط به دنبال اون احساس خوبه حاظره هرکاری کنه ولی باید بزاره این احساس بگذره و تموم بشه نیاز داره تخلیه بشه تا تموم بشه