2777
2789

تو داستان ها و فیلم ها دیدم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگید چظوری

چجوریش رو نمیدونم ولی دختره سعی کرد خودش رو به پسره از روش های مختلف نزدیک کنه بعدش که یکمی صمیمیت تو رابطشون ایجاد شد دیگه عادی برخورد کرد و پسره کم کم بهش حس پیدا کرد

این چیزیه که خودشون میگن از عمق رابطشون و کاراشون خبر ندارم

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

مثلا اینکه هی به پسره زنگ بزنی میشه نزدیک شدن؟

اگه پسره علاقه ای نداشته باشه به هم صحبتی میشه آویزون شدن

هی زنگ زدن هم درست نیست باید به قول گفتنی یه بار شما زنگ بزنی بعد بزاری دوبار اون زنگ بزنه

مثلا از موضوعات مورد علاقش اگه خبر داری عکس یه چیزی بفرست بگو این رو دیدم یادت افتادم و فلان

ولی اینطوری نباشه که 24 ساعته تو پی ویش باشی

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

اگه پسره علاقه ای نداشته باشه به هم صحبتی میشه آویزون شدنهی زنگ زدن هم درست نیست باید به قول گفتنی ی ...

ببین من برای مسایل کاری بهش زنگ میزنم یا به این بهانه 

اون زنگ نمیزنه ولی میس کالم رو ببینه تماس میگیره 

ازش پرسیدم که زنگ میزنم یا میام پیشت اذیت نمیشی گفته نه اصلا هروقت خواستی بزنگ 

نگاه و رفتار های عجیب داره ولی اینکه بخواد بروز بده نه

ببین من برای مسایل کاری بهش زنگ میزنم یا به این بهانه اون زنگ نمیزنه ولی میس کالم رو ببینه تماس میگی ...

شاید واقعا خوشش نمیاد و از روی تعارف گفته

تعداد دفعات زنگ زدنت رو کم کن

شاید واقعا خوشش نمیاد و از روی تعارف گفتهتعداد دفعات زنگ زدنت رو کم کن

به نظر نمیاد تعارف داشته باشه من خیلی کم زنگ میزنم مثلا بیست روز یه بار خودش میپرسه چه خبر

ولی نمیدونم شایدم نخواد ولی اون نگاه و توجهای عجیب دلیلش چیه

یه بار گفتم یه سریا گفتن من خیلی سمتت میام گفت به اونا چه ربطی داره

به نظرت من نمیتونم با تماس بهش نزدیک شم؟ 

به نظر نمیاد تعارف داشته باشه من خیلی کم زنگ میزنم مثلا بیست روز یه بار خودش میپرسه چه خبرولی نمیدون ...

شاید خودت فکر میکنی توجه و نگاه عجیبی داره

چیکار میکنه؟

نمیدونم 50 50