pazzo مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2140 عنوان تروخدا بیاین شماره یکیو میدم پی امی چیزی بدین منو از بلاک در بیاره 144 بازدید | 33 پست تروخدا سرزنش نکنیداره من بی غرورم برا خودم ارزش قاعل نیستمنمیتونم تحمل کنمتروخدا یکی اگ قبول کنه درخواست بده شمارشو بدم یا اقلا پیجشو تروخدا ... دیروز | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9071 نکن دختر با این کارا فک میکنی دلش رحم میاد؟ نه بیشتر از چشمش میفتی و ازت زده میشه فقط 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
party_kiss عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 3506 نکن دختر با این کارا فک میکنی دلش رحم میاد؟ نه بیشتر از چشمش میفتی و ازت زده میشه فقط مطمئن باش این حرفا الان ذره ای رو اسی تاثیر نداره چون احساساتش بهش غلبه کرده درکشم میکنم تا حدود زیادی
pazzo مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2140 نکن دختر با این کارا فک میکنی دلش رحم میاد؟ نه بیشتر از چشمش میفتی و ازت زده میشه فقط بذار از چشمش بیفتم بخدا دیگ نمیتونم انگار الانه ک خفه بشم ...
party_kiss عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 3506 بذار از چشمش بیفتم بخدا دیگ نمیتونم انگار الانه ک خفه بشم ب هرکسی اعتماد نکن یهو دیدی طرف رفت با رلت اوکی شد دیدم ک میگم😑
ewaran عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 684 دوستی کسی نداری ازش بخوای من میتونم والا براش اینکارو بکنم ولی ارزش نداره طفلی از بین میره پسره هم بدتر فاز میگیره بدتر برنمیگرده خدایی