2777
2789

پیش خودم گفتم یعنی یه شاخه گلم نمیتونه بخره؟

چون تازه خودمم شاغل سدم حس بدی پیدا کردم

گفتم دیگه میگه خودش خرج خودشو بده

بعد آورد صد داد به دخترم گفت ۵۰ از طرف من ۵۰ از طرف مامان بخاطر جشن تکلیفت

بعد رفت ۵۰۰ هم آورد برای من

من بهش گفتم اگه کادو نمیدادی دق میکردم، شده یه شاخه گل 

درسته سر کار میرم، حتی بهش گفتم یه مقدارش رو بردار ، همین دیشب خودم سی تومن حقوق گرفتم ولی انتظار داشتم ازش 

انتظارم به جا نبود؟ بحث پولش نیستا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ول کنید بابا 😐🤷🏻‍♀️

به خاطر چیزای الکی غصه میخورن خیلیا 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

سی تومن حقوق گرفتی؟؟؟؟؟

مامان من ۳۰ سال سابقه داره ۱۳ میگیره

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️