2777
2789
عنوان

بنظرتون چیشده

124 بازدید | 6 پست

من با ی اکانت فیک با ی. پسری حرف میزدم

بعد رفتم دیدم پیج اصلیم ایدش و جستجو میزنم پیدا نمی کنه

ینی پیج اصلیمو بلاک کرده. 

بنظرتون فهمیده پیک فیکه ماله منه ک رفته اصلیمو بلاک کرده

یا تو همون پیک فبکم کاری کرده بقیه پیجام بلاک بشه بجز همون فیکه؟ میشه ینی ؟

لطفااااا بگیددد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمال زیاد فهمیده

اخه 3 تا پیج دارم 

دوتاشون بلاک شده که یکیشون اصلی بود و فالور مشترک داشتیم 6 نفر ممکنه اونو دیده باشه . ولی تا خالا با پیج اصلیم نه درخواست نه پیام نداشتیم ولی بلاک کرده .

ولی اون پیجی ک باهاش با فبک حرف میزدم بلاک نشده ..

اون دوتا پیجم فقط بلاک شده.

که فقط پیجم اصلیم با شمارم بود

پیج فیکه و پیج سومی با ایمیل بود . موندم چرا سومی بلاک شده

با یه پیج دیگه نمیتونی کاری کنی بقیه بلاک بشن

ینی چی ؟

ینی رفته پیج اصلیمو بلاک کرده ؟ ولی پیج سومم بلاک شده ک مطمئنی از اون خبر نداشته چون اصلا هیچ آشنایی توش فالور نداشتم

ینی چی ؟ینی رفته پیج اصلیمو بلاک کرده ؟ ولی پیج سومم بلاک شده ک مطمئنی از اون خبر نداشته چون اصلا هی ...

اگه میشناستت ب احتمال زیاد فهمیده پیج فیک شمایی

اگه دوست مشترکی چیزی دارین که اونم فالو داره برو داخل فالوراش پیج پسره رو پیدا کن ببین باز میشه واست اگه نشد حتی فالوراش و فالویینگاش واست نیومد یعنی بلاکت کرده