2777
2789
عنوان

پدر شوهرم توی خونه شنود گذاشت

234 بازدید | 16 پست

ا عصبیم از دست خودم 

پدر شوهرم بشدتتتت ادم شکاکی هست رفته شنود گذاشته توی کل خونشون😣😣

مادر شوهرم اروم داشت ی سری درد دا میکرد من با صدای یکم بلند ی چی گفتم باز مادر شوهرم توی گوشم گفت شنود هستا 

راستش عصابم بهم ریخت خواستم بزنم بیرون دیگه خونشون نرم اما حال مادر شوهرم که دیدم موندم 

شوهرم ب شوخی گفت شاید اومده توی خونه ما هم شنود گذاشته) از قبل خودم عصبی بودم توپیدم به شوهرم گفتم غلط کرده 

همچنین کاری کرده باشه خونه رو اتیش میزنم شوهرم گفت خفه شو 

ی دیقه بهم زل زد منم بروی خودم نیاوردم   

( چون دو سه بار پدر شوهرم سر زده اومده بود تعجب کردم والا شایدم گذاشته) 

خیلی عصبی بود منم عصبی بودم جفتمون حرفی نزدیم 

من همیشه احترام ها رو نگه میدارم

اما یه بار قاتی دعوای پدر مادر شوهرم شدم( یعنی نخواستم که بشم خودشون باعث شدن و بعدش کلاااا فاصله گرفتم تا ارامش زندگیم حفظ بشه 

گاهی ب اصرار مادر شوهرم میرم پیششون 

تاپیک های قبلم هست پدر شوهرم سر مادر شوهرم دست بلند کرد 

منم سر فحش کشیدم بهش و هولش دادم و… 

یا خدا

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببریدش دکترررر

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

انقدرررر مارموووز حتییی یه قرص سردرد نمیخوره که مباداااا قرص خورش کنن

اون بیماره 

احتمالا پارانوئید داره نبریدش دکتر کم کم شما هم مثل خودش میشید 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

اون بیماره احتمالا پارانوئید داره نبریدش دکتر کم کم شما هم مثل خودش میشید

من ک کاری ب کارشون ندارم 

مادر شوهرمم بیچاره ۳۰ سال تحمل میکنه ندیدم یک خلصت بدی توی وجود این زن شکل بگیره

من ک کاری ب کارشون ندارم مادر شوهرمم بیچاره ۳۰ سال تحمل میکنه ندیدم یک خلصت بدی توی وجود این زن شکل ...

دلم برا مادرشوهرت میسوزه واقعا 

کاش ببریدش دکتر 

نمیاد به هیچ وجه

خودتون برید پیش روانپزشک رفتاراش رو بگین 

دارو میده خیلی نامحسوس بریزید تو عذاش

خودتون برید پیش روانپزشک رفتاراش رو بگین دارو میده خیلی نامحسوس بریزید تو عذاش

نمیخوام اصلا دیگه خودمو درگیر کنم ب علاوه اینکه ممکن بفهمه و بلایی سر مادر شوهرم بیاره( بکشدش