2777
2789

فامیل بودیم من پیشنهاد مادرش بودم، الان ۷ ماهه از آشناییمون میگذره. محبت کلامی گاهی داره، وقت میذاره برا رابطه گاهی برام گل میگیره. به خواسته خام احترام میذاره و اهمیت میده رفتارش و همه چیش خوبه اما یه سری چیزا نمیذاره من مطمئن باشم

۱. زیاد باهام تماس چشمی برقرار نمیکنه، خودش که میگع کلا راحت نیست با تماس چشمی و معمولا تو‌صورت آدما موقع حرف زدن زیاد نگاه نمیکنه 

۲. اهل رمانتیک بازی نیست، مثلا یه پیام یا کلیپ احساسی بفرسته برام

بچه ها من کلا گاهی شک میکنم بهم جاذبه ج داشته باشه 

با اینکه قبلا یه بار گفته بود مثلا خیلی دلش میخواد بغلم کنه یا دستمو یه بار گرفت و بوسید( البته من خودم مذهبی ام و بهش گفتم که رعایت کنه) 

اما اقلا حرفشو تو چت که میتونه بزنه، من یه وقتایی یه اشاره های کوچولویی میکنم توقع دارم اون نخ رو‌بگیره ولی نمیگیره

همینا منو به شک میندازه آخه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هییامیدوارم هیچوقت برات پیش نیاد و امیدوارم همیشه این فکرا دغدغت باشه

در مواقعی که بقیه مشکلات خیلی خیلی بزرگ ندارن که از گریه نفسشون در نیاد، نباید بگی سطح دغدغه چون روزای بد بقیه رو ندیدی❤️

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
خب ولی یه وقتایی تو چت من یکم بهش رو میدم ولی اون اصلا حرفو نمیگیره ادامه بده

چی بگم والا ،خودت نسبت بهش کشش ج داری؟

میتونی باهاش صحبت کنی بگی که دوست داری احساساتش رو بیان کنه تا برای درخواستاتون راحتر به هم بگید 

چی بگم والا ،خودت نسبت بهش کشش ج داری؟میتونی باهاش صحبت کنی بگی که دوست داری احساساتش رو بیان کنه تا ...

آخه من روم نمیشه وقتی خودش پا پیش نمیذاره، البته هنوزم چون محرم نیستیم نمیشه خیلی چیزا رو گفت ولی فکرمیکردم مردا وقتی یه نفرو دوست داشته باشن اصلا نتونن جلو خودشونو بگیرن و از این جور صحبتا اقلا میکنن

در مواقعی که بقیه مشکلات خیلی خیلی بزرگ ندارن که از گریه نفسشون در نیاد، نباید بگی سطح دغدغه چون روز ...

باش ببخشید

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨