2777
2789
عنوان

نمیفهمم نامزدم واقعا دوسم داره یا نه بیاین نشونه هاشو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 25 پست
چرا چی شده ؟

هییی

توضیح دادنش سخته و طولانی، و خاطرات بد یادم میوفته به همین خاطر نمیگم 

تا الانم چن بار اوق زدم😑

شب یلداتون مبارک

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

آخه من روم نمیشه وقتی خودش پا پیش نمیذاره، البته هنوزم چون محرم نیستیم نمیشه خیلی چیزا رو گفت ولی فک ...

اونایی که ثابت درمورد این چیزا حرف میزنن هولن عزیزم،بعدشم خوشحال باش که دوره نامزدی بدون عقد دارید این دوران برای شناخت همه جانبه هست اگر فکر میکنی از همه چیز اوکیه درمورد طبع جنسیش هم صحبت کن خیلی مهمه ،من تو همین نینی سایت خوندم که خانمه۱۲سال ازدواج کرده بود ولی میگفت روی هم رفته ۱۲بار هم رابطه نداشتن ،خب اینجوری اگر دختر گرمی باشی اذیت میشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالت که خیلی خوب بود .من کلی ذوق کردم به خاطر حال خوبت .چی شده گلم

مرسی قشنگم🥺🫂🎀

دیگ من همیشه اینجوریم تا یذره خوشحال میشم یع جیزی میشه همش تا آخرین قطرش از وجودم در میاد🤣

هیچی یذره دلم به حال خودم میسوزه 

احساس میکنم یتیمم

خودتو ناراحت نکن .زندگی همینه .الهی که بیشترش خوشی باسه برات

مرسی قشنگم، امیدوارم تو هم هر جا که هستی بهترینا برات پیش بیاد و سلامت و خوش زندگی کنی🫂🎀

اونایی که ثابت درمورد این چیزا حرف میزنن هولن عزیزم،بعدشم خوشحال باش که دوره نامزدی بدون عقد دارید ا ...

ما رفتیم مشاوره من همین نگرانی رو داشتم به مشاورمون گفتم اون گفت اوکیه

البته تست نگرفت، با خودش صحبت کرد، ازش پرسید طبعشو گفت گرمه 

ما رفتیم مشاوره من همین نگرانی رو داشتم به مشاورمون گفتم اون گفت اوکیهالبته تست نگرفت، با خودش صحبت ...

منطورتون مزاج هست؟چون مزاج با میزان هورمون و تمایل به رابطه و کمیت رابطه فرق داره

والا نمیدونم ازش پرسید فکر میکنید مزاجتون چیه

خوب تا وقتی فرد رابطه نداره خیلی معلوم نیست.در واقع حس میکنه ادم داغی هست .تو زندگی مشترک معلوم میشه .خیلی خودت رو درگیر نکن ولی اگه بشه تا حدودی نظر نامزدت رو در اینرابطه بپرسی خوبه .چون اینجا میبینم بعضی خانم ها حرفهایی میزنن که عجیبه و به نظرم بهتره تا حدودی طرفت رو از لحاظ علایق جنسی بشناسی .مثلا یکی گغته بود همسرم گفتت چطور روت میشه بدون لباس کنارم خوابیدی .ولی عجله نکن صبر کن تا کمی راحت تر بشید بعد