2777
2789
عنوان

چقد دیدگاه مردم عوض شده نسبت به پزشکا و معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 22 پست
پزشکی همچنان باکلاسه و تقریبا دست نیافتنی ولی اون عکسی که گذاشته بود واقعا رفتار اون دختر چیپ بود هم ...

اینو موافقم😂

بنظرم آدمی که واقعا اعتماد بنفس داشته باشه اینطوری نمیکنه

چون دنیال تایید شده

اعتماد بنفس و عزت نفس یه چیزه درونیه

مشکل اکثرا اینه میام این شغل هارو میکوبونن به سرشون

میگن فلانی پزشکه تو هیچی نیستی

باعث میشه طرف تنفر پیدا کنه از این قشر

والا من اصن یه چیز دیگه گفتم اینا یه چیز دیگه برداشت کردن حرف من جو و آسیبی که به جامعه داره میزنه ب ...

آره من متوجه منظورت شدم که قصدت توهین به قشر پزشک نیس به نظرم اون دختره زیادی دیگه ندید پدید بازی درآورده 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینو موافقم😂بنظرم آدمی که واقعا اعتماد بنفس داشته باشه اینطوری نمیکنهچون دنیال تایید شدهاعتماد بنفس ...

دقیقا یه نخبه واقعی ایقد چیپ بازی درنمیاره

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

آره من متوجه منظورت شدم که قصدت توهین به قشر پزشک نیس به نظرم اون دختره زیادی دیگه ندید پدید بازی در ...

بابا بخدا من بار ها دعوام شده تو سایت به خاطر اینکه به خانومایی که درس نخوندن توهین کردن یا به معلما یا به مهندسا یا حتی به پزشکا ولی واقعا حرفم الان جو بود 

دیدم الان اسی تاپیک گذاشته مشکل دارن با پزشکا واقعا نمیدونم باید چی بگم 

اینو موافقم😂بنظرم آدمی که واقعا اعتماد بنفس داشته باشه اینطوری نمیکنهچون دنیال تایید شدهاعتماد بنفس ...

ببین من همونم و اصن قصدم توهین به پزشک نبود 

من یکیو دیدم خودکشی کرد سر این جو چرت که میگن پزشکی خیلی سر تره و... من منظورم جو درست شده بود نه توهین به پزشکا نمیدونم چجوری باید بگم منظورمو بفهمین 

بابا بخدا من بار ها دعوام شده تو سایت به خاطر اینکه به خانومایی که درس نخوندن توهین کردن یا به معلما ...

بیخیال کلا صحبت کردن در مورد مشاغل و اینجور چیزا فایده نداره همیشه یه عده که تو اون جایگاهن ناراحت میشن قطعا 

و همین تفکرات باعث دلسرد شدن دانش آموزان میشه

خب عزیزم واقعیتم همیناس

شما هرچی میشی برای خودتی

اگه دانش آموز فک میکنه دکتر یا مهندس بشه رو سر میذارنش اشتباهه

رشته و دانشگاه ما برای کسی مهم نیس،مردمم داغون تر از اونن که به خاطر رشته جلومون سر خم کنن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب عزیزم واقعیتم همیناسشما هرچی میشی برای خودتیاگه دانش آموز فک میکنه دکتر یا مهندس بشه رو سر میذارن ...

به قرآن منم حرفم همین بود بار هام گفتم که یه دانش آموز خودکشی کرده جو بازی اشتباه میکنید و اینا ولی بعضیا امثال اسی اومدن میگن دختره فلان جور گفت

من یه اکانتم سر دعوا به خاطر توهین به معلما و آرایشگرها ترکید 

اتفاقا یه بارم منو شما با یکی بحثمون شده بود 

یعنی قصد توهین ندارم کاش بعضیا اول حرفو بفهمن بعد نظر بدن  و تاپیک بزنن