2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 164 پست
چرا جدیدا تو نی نی سایت همه بر علیه استارتر هستن. از هرکی دفاع میکنن جز کسی که تاپیک رو زده تو هر مو ...

بعدشم اصن بحث تاپیک من بچه و زدنش نبود 

بخدا خودمم انقدر عذاب وجدان کشیدم نمیدونم چرا فکر میکنن از مادر دلسوز ترن برای بچه 

عموشم نهایت میاد یکساعت میبره بیرون خوراکی میخره میاره تحویل میده 

کی از بزرگ کردن بچه چیزی فهمید 

فقط بوس و روی خوششو دیده

کاربری دست دو نفره ❤️😘

فقط طلاقجای همسرتون بودم ۳ طلاقتون میکردمبچه کوچیکه نمیفهمه شما که مادرشی و بزرگ و عاقلی بچه رو زدی ...

والا خداروشکر شوهرم شعور داشت عین برادرش نبود 

بعدم اگر شوهرم چیزی بهم میگف میگفتم حق داره ولی به برادرش ربطی نداشت

کاربری دست دو نفره ❤️😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط یه سوال خوب هرموقع کاری کردی که باب میل شوهرت نبود چون  زورش بیشتر از تو بزنت؟؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
وای رفتم یجا کار داشتم ، یه بچه ۲.۳ ساله بود خیلی شیطون بود با کفش میرفت رو صندلی اینا ، گوشی باباشو ...

من بچه رو نمیزنم ولی اعصاب مادرام حدی داره والا مادرا بزنن حق دارن چون دارن زجر میکشن به پای بچه یجایی کم میارن ولی پدرا بزنن زوره شوهر من حتی داد نمیزنه سر بچه میگه من شب تا شب میام خونه اگر بد باهاش رفتار کنم دیگه نمیخواد بیام

کاربری دست دو نفره ❤️😘

فقط یه سوال خوب هرموقع کاری کردی که باب میل شوهرت نبود چون زورش بیشتر از تو بزنت؟؟

هر موقع نبود همون یبار بود از بس جیغ زد دیگه سرم داشت دود میکرد

کاربری دست دو نفره ❤️😘

من بچه رو نمیزنم ولی اعصاب مادرام حدی داره والا مادرا بزنن حق دارن چون دارن زجر میکشن به پای بچه یجا ...

کتک نزن وقتی کتک میزنی شیطان کلی از کارت خوشحال میشه و ذوق میکنه. نزار اون موجود کثیف رو دوشت بمونه.

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

هر موقع نبود همون یبار بود از بس جیغ زد دیگه سرم داشت دود میکرد

حالا  اون جریان که  تموم شد رفت  جفتتون مقصر بودین چون یه ساختمونین بخوایی نخوابی این دخالتاهست امروز که مادرش دعوتت کرده باید میرفتی  محل  برادرشم نمیذاشتی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
همیشه بچه رو میزنی!!شاید ما هم جای برادر شوهرت بودیم همین حرفو بهت میزدیم!!

همیشه نه دو سه بار زدم نمیگم نزدم ولی اروم‌در حد پشت کمرش اولین بار بود بد زدمش دستم بشکنه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

حالا اون جریان که تموم شد رفت جفتتون مقصر بودین چون یه ساختمونین بخوایی نخوابی این دخالتاهست امرو ...

بخدا از بس روانم رو بهم میریزه نرفتم مثلا میرم اونجا برمیداره به شوهرم میگه به مامان گفتم به فلانی ( شوهرم مثلا محمد ) بگو سر شب بچرو برداره بیاره دور هم باشیم 

یعنی منو آدم حساب نمیکنه 

جهت سوختن من میگه فقط

کاربری دست دو نفره ❤️😘

ببینید مسأله توهین کردنه من میگم حق نداشته حرف زشت بزنه به استارتر میتونست عصبانی بشه اون برادر شوهر ...

اره بخدا ولی شوهرمم هیچی نگفت سر این قضیه فقط به من گف برادر من بیشعوره سر به سرش نذار

کاربری دست دو نفره ❤️😘