2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 164 پست

چه همه رفتن بالا منبر

خصوصا اون کاربر مرد خاله زنک که حرف هم از طلاق میرنه چندش🤢

من نمیگم استارتر حق داشته ولی عصبانی شده و نمیخواسته با این شدت بزنه ولی بقیه دایه مهربان تر از مادر نشن

اون عموش هم غلط میکنه که اینطور میگه

برنتش؟؟! دیگه چه غلطا؟! 

میتونست بگه زن داداش بچه گناه داره اینطور نکن و یا به داداشش بگه

👊

شوهرتو مجبور کن خونه مستقل بگیره برادرشوهرتو دیگه تو خونت راه نده اصلا دعوتش هم نکن هروقتم خواست بیاد بهش بگو حق نداره بیاد از این به بعد همینه از دست برادرشوهرت نمیتونی حرفی به بچت بزنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به درک که ناراحته البته ببخشیدا ،،، اعصابم خورد شد آخه عوض اینکه به فکر این باشی که شوهرت پشتت در بی ...

شوهرم برداشت گف بچرو زدی مقصر بودی برادر منم بیشعوره کوتاه بیا بحث درست نشه ، خودشم گف بحث بین من و برادرم بیوفته مادرم از چشم تو میبینه 

گف برادرم شعور نداره سر به سرش نذار 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

شوهرم برداشت گف بچرو زدی مقصر بودی برادر منم بیشعوره کوتاه بیا بحث درست نشه ، خودشم گف بحث بین من و ...

به حرف شوهرت گوش کن  بی ربط نمیگه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ببین اول اینکه سعی کن بچه رو نزنی دوم کینه دل ادم رو سیاه میکنه پس سعی کن تو دلتم شده ببخشیشحالا این ...

والا خوبه یا برادر زاده هاش کلا رابطه همه عمو ها با برادر زاده ها خوبه ولی ازین ناراحتم منو به چشم یه وسیله برای بچه آوردن واسه ی داداشش میبینه بعد اون قضیه هم همچنان برای من قیافه میگیره مثلا به شوهرم میگه محمد به مامان گفتم بهت بگه بچتو برداری بیای پایین دور هم باشیم 

یعنی منو حساب نمیکنه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

شوهرم برداشت گف بچرو زدی مقصر بودی برادر منم بیشعوره کوتاه بیا بحث درست نشه ، خودشم گف بحث بین من و ...

چون با مادرشوهرت تو یه خونه زندگی میکنه مشکل داری اگه ازشون جدا بشی به نفع خودته از این به بعد از ترس دخالت برادرشوهرت حرفی به بچه نمیتونی بزنی بچت جیغ جیغ میکنه بفرستش پایین اونارو اذیت کنه

چون با مادرشوهرت تو یه خونه زندگی میکنه مشکل داری اگه ازشون جدا بشی به نفع خودته از این به بعد از تر ...

بخدا گفتم بیا جدا بشیم زورم‌ به شوهرم نرسید 

هرچی التماس کردم گفت نه پدر مادر من دخالت نمیکنن ( راستم میگه) اما بجاش برادرشوهرم تا دلت بخواد اهل دخالته جای ده تا مادر شوهر رو‌ پر کرده برام 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

پس کم زدی.دفعه ی بعد بزن گردنشو بشکن😐میدونم خسته ای ارامش نداری.نهایتش میتونی بگی روزی یک ساعت نگهد ...

بحث من زدن نیس بحث اینه دخالت میکنن توی تربیت من برداشته به بچه ی من میگه مامانت غلط کرده اگر چیزی بهت گفت بگو به عمو میگم 

خب این بچه دیگه مگه تره خورد میکنه برای من 

منم نمیزنم والا شوهر من آبروی منو‌ میبره بچرو بذارم خونه کسی اونم لج کرده بود میخوام با پسر عمم برم خونه عمم جیغ میزد گوشی دادم بهش پرت کرد 

چیکار‌میکردم مغزم قفل شد 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

من خودم زدم ولی تو سر نه. اونم ک دهن خون بیاد هرگز. دستم بشکنه بزنم دهن بچه ب حدی ک‌خون بیادپاشو ویش ...

منم چند بار زدم به پشتش همونم نمیزنم خیلی کم پیش بیاد بش جیغ زد با پشت دست زدم تو دهنش خودم اصن نفهمیدم چی شد بعد متوجه شدم خیلی بد زدم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بخدا گفتم بیا جدا بشیم زورم‌ به شوهرم نرسید هرچی التماس کردم گفت نه پدر مادر من دخالت نمیکنن ( راستم ...

خب این حق شماست خونه ی مستقل داشته باشی از برادرشوهرت دور شو هیچوقت تو خونت راهش نده کارش خیلی زشت بود