بچهها کدوم یکی از آزمون های آزمایشی رو شرکت میکردین
اگه قلمچی، درصداتون چطور بود
و کلا قلمچی رو با کنکور چقدر متفاوت میدونید
به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلمباز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰
کرهای هم درحال یادگیری بودم ولی خب کنکور نمیذاره فعلا..
به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلمباز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰
چه سوال خوبیی😁فارسی، انگلیسی، ترکی استانبولی و روسیکرهای هم درحال یادگیری بودم ولی خب کنکور نمیذار ...
ماشاالله
😂♥️
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من داداشم ماز و قلم چی شرکت می کرد گزینه ۲ هم رفت اما به درد نمیخورد اومد بیرون زیر ۱۰۰ بود
آفرین بهش
اومد بیرون چی شرکت میکرد؟
دقیقا منم دیدم، من ازمون 19 شهریور رو فیزیک 100 زدم، شیمی 70، زیست 60، اما ریاضی 30درصد 3 تا درسم فو ...
با این تقلبا مگه تراز خوب میشه گرفت
باور کن تو حوزه ما جلو چشم خودم همه گوشی به دستن
با این تقلبا مگه تراز خوب میشه گرفتباور کن تو حوزه ما جلو چشم خودم همه گوشی به دستن
مهم اینه که آخر چی میشه اما داداش من ترازاش خیلی بالا بود اما بعد از عید دوازدهم چون تاقبل عید مریضی داشت و یک سال از تحصیل محروم شد از عید شروع کرد اول منفی بعد یهو رفت بالاا
مهم اینه که آخر چی میشه اما داداش من ترازاش خیلی بالا بود اما بعد از عید دوازدهم چون تاقبل عید مریضی ...
چه اراده ای ماشالله
البته سمپادی هم بودن خب
نه بابا چه ربطی داره منم خودم سمپادی ام خدا شاهده اصلا مدرسه نمیریم معلما یک جزوه به درد نخور میدن بخونید تمام فقط ازمون اش خوبه که تو گوگل پره خیلی نگران نباش من دهیم تو چندمی
نه بابا چه ربطی داره منم خودم سمپادی ام خدا شاهده اصلا مدرسه نمیریم معلما یک جزوه به درد نخور میدن ب ...
امیدوار شدم
من دوازدهمم امسال کنکور دارم:)
خیلی تلاش میکنم ولی خب یه چیزایی میشنوه ادم ناامید میشه
امیدوار شدممن دوازدهمم امسال کنکور دارم:)خیلی تلاش میکنم ولی خب یه چیزایی میشنوه ادم ناامید میشه
اره است میگی واقعا آدم ناامید میشه اما من وقتی با مامان و بابام صحبت میکنم که اونا کنکور دارن این چیزا میگن همه حاشیه بهشون توجه نکن تو هم با یکی صحبت کن راهنماییت کنه