2777
2789

خیلی از این مناسبتا بدم میاد. همیشه تنهام تو شهر غریب.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان منم اینجوریه

پسردوسته؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
فدات

نشی حیفی😍

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
دقیقا مثل شوهر منه ،توهم مثل من با بچهات جشن بگیر

براشون ژله واجیل ومیوه اماده کردم دارن میخورن  پولم دادم پسرم رفت هندوانه ویه کیک خرید جاتون خالی داریم ۳نفری خوش میگذرونیم ولی دلم خون

ما هم خونه تنهاییم ،نه قراره کسی بیاد ،نه قراره جایی بریم ،منم دلم گرفته ،منتظر یه جواب ازمایش هستیم ،نمیخوام بچه هام و همسرم بدونن که چه خبره،دلم غوغاست ولی نمیتونم گریه کنم ...خواهش می کنم از ته قلب برام دعا کنید ...الهی خدا دل همه رو شاد کنه

جمع خیلی خوبه ولی وقتی آدمای سمی اطرافت باشن تنهایی بهتره

خیلی از رفتارهای آدمای سمی، به خود ما برمیگرده، که اجازه میدیم رفتار و‌گفتار سمی داشته باشن و باهاشون با تحکم برخورد نمیکنیم، اطراف خودم چنین آدمایی نیستن، ولی می‌دونم اگه بودن، توانایی برخورد باهاشون رو نداشتم 

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
ما هم خونه تنهاییم ،نه قراره کسی بیاد ،نه قراره جایی بریم ،منم دلم گرفته ،منتظر یه جواب ازمایش هستیم ...

الهی که هرچی که هست ختم به خیر بشه ودلت شاد بشه ، دعا کن خدا پسرم شفا بده وازمایشی که من دادم خودم ناقل نباشم