2777
2789
خدا حفظشون کنه. مگه شما چندسالتونه؟

ممنونم 45

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من وهمسرم تنهاییم پسرم با خانمش رفته خونه پدر خانمش دخترم خونه خودشه حالم خوش نیست ولی جلو همسرم برو ...

چی بگم اشکالی نداره خودتون ناراحت نکنید خوش بگذرون با همسرت ی شب رویایی داشته باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرم از هفته قبل برنامه چیده بودن دامادمم لج کرده وخونه خودشونن دلم میخواد جمع بشن ولی چه میشه کرد

یکی مثل شما یکی مثل مادر من خونه ب اون بزرگی ول کرده رفت نشسته خونه داداشم  حالا داداشمم اصلا مهمون نواز نیست مادرمم میگ هرکس دلش برام تنگ شد خودم میرم خونش ...

وقتیم میاد اینقدر جلو شوهرم بد خانوادشو میگ ک نگو همش باید براش خم راست بشم  اونروز اومد خونمون دید مریضم ول کرد رفت یه جای دیگ نکرد به سوپ درست کنه برامم اصلا دلم پر ازش بابام خدا بیامرز باز وقتی بود بهتر جمع بودیم مادرم اصلا مارو جمع نمیکنه

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
قهره باهم منم دوست نداشتم باهاش حرف بزنم ،یکم میوه اجیل داشتیم با شکلات برای بچها اوردم دارن میخورن

خودت براشون کیک ودسر درست میکردی 

باهاشون بازی کن وبراشون خاطره بساز 

اگه راه داره باشوهرتم اشتی کن زندگی خودش همینجوری سخت هست دیگه سخت ترش نکنیم  ارزش نداره بخدا

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
همین بهترین کار باید از تنهایی لذت برد

بنظرم من جزو دوزیستانم، چون هم با تنهایی حال میکنم و هم با جمع😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
یکی مثل شما یکی مثل مادر من خونه ب اون بزرگی ول کرده رفت نشسته خونه داداشم حالا داداشمم اصلا مهمون ...

خدا پدرتونو بیامرزه 

برعکس من اکثر مادرا پسر دوستن 

ما دیروز رفتیم شهر مامانم اینا دوساعت فاصله اس دیشب خانه مادرشوهرم بودیم امشبم قرار یود خانه بابام ایناباشیم شیطنت بچه هارا بهانه کرد ما را اورد خانه همین جوریه تاسوعا وعاشورا هم همین کار ها کرد ایام عید وسیزده بدر فقط بخاطر بچه هام دارم زندگی میکنم

خودت براشون کیک ودسر درست میکردی باهاشون بازی کن وبراشون خاطره بساز اگه راه داره باشوهرتم اشتی کن زن ...

براشون ،میوه شکلات ،اینا اماده کردم ،ولی وسیله کیک اینا نداشتم ، دلم نمیخواد اشتی کنم خیلی دلم بدجور شکسته خیلی پرو شده