2777
2789
۵۸ همسن منی عروس و نوه نداری جالبه

عروس وداماد و2 تا نوه دارم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من وهمسرم تنهاییم پسرم با خانمش رفته خونه پدر خانمش دخترم خونه خودشه حالم خوش نیست ولی جلو همسرم برو ...

منم از پدر و مادرم دورم...

همسرم سر کاره و قرلر نیس جایی بریم...

کاش میشد میومدم خونه ی شما 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پارسال با همسرم بودم امسال تنهام جدا شدیم

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

ما هم تنهاییم 

شوهرم سرکار بود بهش گفتم بیا من و بچه ها رو ببر بیرون 

کلا از بیرون رفتن خوشم نمیاد ولی بخاطر دخترم که بهونه نگیره چرا تنهاییم، گفتم بریم بیرون حال و هواشون عوض شه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

کاش بچهاتونو جمع میکردین دوروبرتون شلوغ میشد یکم از این حالو هوا درمیومدین.....البته منم حالم خوب نب ...

پسرم از هفته قبل برنامه چیده بودن 

دامادمم لج کرده وخونه خودشونن 

دلم میخواد جمع بشن ولی چه میشه کرد

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
منم از پدر و مادرم دورم...همسرم سر کاره و قرلر نیس جایی بریم...کاش میشد میومدم خونه ی شما 🥲

عزیزم 😍

حتما زود ازدواج کردین و بچه دار شدین

بله