2777
2789
عنوان

من یه زن همممه چی تموم ولی دلخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3786 بازدید | 180 پست
چه ربطی داره میگه شوهرم هیزه بیرونم میره ب زنای غریبه نگاه میکنه‌. حالا هی میخواین خودتونو هم جنستو ...

شاید ایشون خیلی حساسه نگاه نگاه سادس منم مث ایشون بودم نگاه سادرو فک میکردم چخبره

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با چندتا کامنت نمیشه. دوره‌های همسرداری را برو. زن خوب زنی نیست که فقط اشپزی بلد باشه یا خونش برق بز ...

یعنی من ناخواسته  باعث شدم که نگاهش بره سمت کسی؟

نمیدونم شاید 

من واقعا زن مستقلی بودمو هستم اما بشدتتتت احساسی 😔

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
هر مردی یه جور نکبتهفکر کن مریضه عزیزمبی خیال اون مردهایی که میگی تو گوشین ، اونا هم اونجا هرز میرن

اینقدر ضعیفم که نمیتونم بیخیال بشم

هرسال هرجشنی هر تعطیلی برای من جهههنمه 

از تعطیلات از عید بیزااارم 

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
شاید ایشون خیلی حساسه نگاه نگاه سادس منم مث ایشون بودم نگاه سادرو فک میکردم چخبره

وقتی همه مشغول یه کاری هستن فقط همسر من سرشو کج کنه و به جاری که داره ظرف پاک میکنه خیره میشه نگاه ساده ست؟

وقتی همه مشغول یه کاری هستن فقط همسر من سرشو کج کنه و به جاری که داره ظرف پاک میکنه خیره میشه نگاه س ...

واقعا اگ حسی ک شما احساس کردی درست باشه این دنیا دگ ب درد نمیخوره

وای برای منم خییییلی به یقه باز حساسه باید لباسی بپوشم که یقش کیپ گلوم باشه حال خودش چپ چپ نگاه میکن ...

کاش برمیگشتیم به سال‌های خییلی قبل که همه توی جمع پوششون درست حسابی بود 

من فکرشم نمیکردم یه زمانی همچین غصه ای تو دلم بشینه

واقعا اگ حسی ک شما احساس کردی درست باشه این دنیا دگ ب درد نمیخوره

من تاپیک زدم که ازین فکرا رها بشم

به من کمک کنین اگه من مشکل دارم بهم بگید

من دیشب چندین بار دیدم که همسرم به جاریم خیلی نگاه میکنه 

نگاه گذرا نبود زل میزد طولانی و هربار به بهانه ای صداش میزدم یا چیزی ازش میخواستم که بیخیال میشد

خواهر جان هر چقدر شما بیشتر توجه کنی اون جریح تر میشه اصلاً در مهمانی ها و اجتماعات اونو زیر نظر نگی ...

متاسفانه کل مهمونی من تمام حواسم به کنترل نگاهای همسرمه

از الان نگران عیدم

خیلی بده اعتماد به نفسم میاد پایین سرمو برمیگردونم که اصلا تو صورتش نگاه نکنم بدم میاد.وقتی زن خوشگل ...

قیافه همسرم خوبه 

خییلی از برادرش سرتره ولی دلیل نمیشه جاریم بخواد کرم بریزه.یا همسرم بخواد هرجا چشمش بچرخه

من تاپیک زدم که ازین فکرا رها بشمبه من کمک کنین اگه من مشکل دارم بهم بگیدمن دیشب چندین بار دیدم که ه ...

من میگم شمااا واقعا حساس شدید یکاری کنید یبار ک جمع شدید ب پدر شوهر و برادر شوهرتون و کسب دگ توجه کنید و زیر نظر بگیرید ببین اونام نگاشون اونحوره یا ن؟

من خودم ی عمه دارم بخداوندی خدا ن اینکه شمارو بخام اروم کنم

ولی زدم میشه ب اقایون ولی ساده ترین و پاک ترینه هیچ چیزی تو نگاهش نیس چن بار هم ابجیاش گفتن بهش میگ بخدا اصلا متوجه خودش نیس ک نگا میکنه بخاطر این میگم شاید ایشونم همینه 

غریبه بود جای بحث داشت ولی زن داداشش اخه؟

ببرش مشاوره درست نشد طلاق بگیر چرا خودتو اذیت میکنی؟

دوتا بچه دارم😔

یه دعا هم برا چشم چرونیش بگیر دلت خون نباشه نمونه خانوم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من میگم شمااا واقعا حساس شدید یکاری کنید یبار ک جمع شدید ب پدر شوهر و برادر شوهرتون و کسب دگ توجه کن ...

زنداداش محرم که نیست هست؟ جلوی همه بچه شیر میده

جلو همه لباس عوض میکنه 

گفتم فلانی همسرم پشت دره و در اتاقو بستم که راحت لباس عوض کنه درو باز کرد گفت من راحتم !

بحث جاری هم نباشه من از نگاه‌های همسرم به هر زنی حالم بد میشه

حتی وقتی به زنداداش خودم خیره میشه متنفرم

حتی یکبار هم به من خیره نشده هیچوقت