2777
2789
عنوان

من یه زن همممه چی تموم ولی دلخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4517 بازدید | 189 پست
زنداداش محرم که نیست هست؟ جلوی همه بچه شیر میدهجلو همه لباس عوض میکنه گفتم فلانی همسرم پشت دره و در ...

با خودش صحبت کردی؟؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

اورتینکی شما قطعااین رو برادرانه میگم با ترس اینکه نکنه از این بیشتر از من خوشش بیاد زندگی کنی قطعا ...

افرررررین دقیقااا حرف دلمو زدی

میترسم ازینکه به کسی نگاه میکنه میترسم ته دلش ازون خوشش بیاد

همش همینه توی وجودم 

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با خودش صحبت کردی؟؟

با کی؟

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
من یه آقا هستمخواهر من این خصوصیت مرده . فقط نگاه میکنه دست خودش نیست. سخت نگیر . این به خصوصیات شما ...

نه 

هیز بودن جنسیت نداره و یه مشکله 

نگاه عادی یا نگاهی که یه لحظه جذب یکی بشه فرق داره با هیز بودن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
زنداداشش فهمیده من حساسم خیلی سعی میکنه با همسرم سر هر موضوعی حرف بزنهدیشب بحث کاری بود مرتب با همسر ...

اصلا بچگانه نیست چه عوضیه  چند سالشه ؟؟؟ پس مشکل از جاری تم هست 😐😐 من با آنکه برادر شوهرم مجرده خیلی رسمی باهاش حرف میزنم با شوهر خواهر شوهرم که فقط سلام خدافظ 😐

افرررررین دقیقااا حرف دلمو زدیمیترسم ازینکه به کسی نگاه میکنه میترسم ته دلش ازون خوشش بیادهمش همینه ...

گفتم منم مث شما بودم این خصوصیت شما از دوس داشتن زیاد میاد من از دست دادم شما مث من نباش

همه این ها رو گفتی درسته چقدر برای همسرت وقت میزاری این مهمه راز خانم هایی که دستاورد ندارن ولی سیاس ...

از صبح تا شب سرکاره ولی وقتی میاد دورهم جمع میشیم فیلم میزارم خوراکی خیلی هم باهاش حرف میزنم.

خیلیی فضای خونه رو دوسداره 

ولی چندتا اخلاق خیلی بد هم داره اولیش همینه

گفتم منم مث شما بودم این خصوصیت شما از دوس داشتن زیاد میاد من از دست دادم شما مث من نباش

شماهم همین حساسیتو داشتی؟؟

اصلا بچگانه نیست چه عوضیه چند سالشه ؟؟؟ پس مشکل از جاری تم هست 😐😐 من با آنکه برادر شوهرم مجرده خی ...

۴۲سال اینا حدودا 

با خمسرتون

بله خیییلی زیاد خییلی

میگه اشتباه میکنی و توهم زدی

متاسفانه کل مهمونی من تمام حواسم به کنترل نگاهای همسرمهاز الان نگران عیدم

این اشتباه رو متوقف کن 

با اینکارت به همسرت اعلام می کنی که من ضعیفم 

و تو خیلی بالاتر از منی 

دقیقاً داری حرف اون مشاور رو در عمل نشون میدی 

بی تفاوتی رو از همین الان باید تمرین کنی 

تا همسرت به خودش بیاد 

اون داره از این بازی لذت می‌بره پس بهتره 

این بازی رو همینجا تمامش کنی 

اون داره از احساس مهم بودن سوءاستفاده می کنه 

بی تفاوتی شما اولین گام اصلاح اونه 

شماهم همین حساسیتو داشتی؟؟

میتونم بگم چ حسو حالیو تجربه کردی هرق سرد میکنه ادم تپش قلب میگیره ادم تموم وجود ادم میشه حرص گوش ادم داغ میشه تو دلت باخودت حرف میزنی و......

من هم دقیقا مث خود شما بودم

من بهش وفادارم

نمیتونم زل بزنم تو صورت کسی 

خیلیی سعی کردم 

خیلیی خواستم بگم بخندم با اطرافیان اما نتونستم

اما همسرم باعث شد اعتماد به نفسم داغون بشه