2777
2789
عنوان

زن اکسم خیلیی خوشگله

302 بازدید | 28 پست

اکسم از شانس عن من پسر عموم بود و چندین ساله زن گرفته ولی زنش خیلی خوشگله همه با من مقایسه میکنن خیلی خیلی غصه میخورم شبا بعضی وقتا گریه میکنم ک خدایا چرا . اکسم خیلیییییی اذیتم کرد تقریباً کل فامیل هم از رابطه ما خبر داشتن و حتی بعد عقد اکسم زنش بهم پیام داد کلی چی به من گفت پشت سرم دروغ گفت دختر عمو هامو انداخت به جونم همشون سر چیزی ک دروغ بود منو بلاک کردن پسر عموم گفت هروقت میرم دسشویی عنمو میبینم یاد تو میوفتم ب من نگفته بودا به دختر عمم گفته بود فکرش کن جلو زنشو عمم اینا و دختر عمه هام و یه جمع خانوادگی اینجوری بد من بگه خدا شاهده من هیچ بدی نکردم در حق این دوتا هیچوقت هم پشت سرشون بد نگفتم همیشه جلو اینا مظلوم و تو سری خور بودم خیلی دلم شکسته دلم میخواد خالی شم کاش پسر عموم نبود کاش کاش خدایا من چقدر بدبختم 

هممون یه جور بدبختی داریم..ای خدا چی میشد غم وجود نداشت..

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چندسالته..درس خوندی؟شاغلی یا توی خونه؟

بنظر من از ته قلبت آه بکش ..یعنی بگو خدایا جوری درگیر مشکلات خودشون بشن که منو فراموش کنن

بعد هم سعی کن رندگی خودتو خوب کنی و به خودت برسی ..ایشالا با یه آدم درست هم مسیر بشی و ...

چه بیشعور و بی ادبه مطمان باش چوبشو میخورهتوام‌مظلوم نباش عزیزم‌سلیطه باش و حقتو بگیر اونوقت ببین چه ...

چجوری بگیرم وقتی خدا اون بالا هیچ کاری نمیکنه

چجوری بگیرم وقتی خدا اون بالا هیچ کاری نمیکنه

خدا که نمیتونه همه ی اختیارو از ما بگیره قربونت برم یکمم خودت زرنگ باش

خداگاهی وایمیسه کنار ببینه ما چیکار میکنیم

هرجی مظلوم باشی بقیه بیشتر بی احترامی میونن بهت فکر نکن میگم اخی این چه با ادب و باشعور بود😊