2777
2789
عنوان

من یه زن همممه چی تموم ولی دلخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4590 بازدید | 190 پست
من حس خوبی از این جاریت نمیگیرم‌نمیدونم چرا

ازش متنفرم 

خیلی سعی میکنم وقتی میبینمش با خودم کنار بیام

ولی انگار برای همسرم جاذبه داره

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
حرف بزن چه حالی داری اونموقه که میبینی

خیلی بده اعتماد به نفسم میاد پایین سرمو برمیگردونم که اصلا تو صورتش نگاه نکنم بدم میاد.وقتی زن خوشگل رد میشه خودمو میزنم به علی چی که اعصابم خورد نشه از نگاهش.دلم خیلی شکسته یبار رفتیم عروسیه فامیلشون انقد به نوه عمه اش را زد که دیگه حالم بد شد عروسی از دماغم اومد بیرون.حالا قیافه شوهر من کجا قیافه من کجا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید اینو میپرسم شما متاهلید؟اگه همسرتون از هر لحاظ ظاهرش عالی باشه چرا به صورت و نمیدونم چجوری بپ ...

متاهلم و همسرم هم مشکلی نداره

ولی چه کنم وقتی یه نفر مثل همسر خودم میبینم بازم یهو چشمم نگاش میکنه.

حرص نخور مهم اینه که دنبال کسی نره . نگاه همه میکنن حتی پدر خودت . برو بپرس

از ماست که بر ماست

حالا شما ک شوهرته خیلیییی سختتره. من با یکی دوست بودم اونم هیز و چشم چرون بود وقتی میرفتیم بیرون همش دعا میکردم دختر و زن زیاد دور و برمون نباشه چون کلا حواسش از همه چی پرت میشد و مشغول نگاه کردن بود. اه اه حالتو درک میکنم . عقده دارن باید درمان بشه. مرد خوب مردیه که اعتماد ب نفس خانومش رو ببره فضا

میدونم نمیپذیری ولی باور کن هیزی اون ربطی به قشنگی و زشتی و نمونه بودن و کامل بودن شما نداره یا قشنگ ...

چطوری درمانش کنم خودم دارم نابود میشم

نمیتونم با این موضوع کنتر بیام 

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
نمیدونم بخدامن حالم داره ازشون بهم میخورهچندین بار سر این موضوع بحث داشتیمجاری هم خیلی باز لباس میپو ...

یچی بگم امیدوارم ناراحت نشی و نگی ک ن اینطور نیس

ب نظرم شما اینقد غرق در جاریتون شدی ب هرجیزی حساس شدی و قطعا هیچ چیزی بین اونا نیس ینی قطعا نیس شما اینقد رفتی تو مقایسه ک هم جین فکری اومده تو سرت 

واقعا هم جین چیزی امکان نداره چرا ب این جیزا داری فک میکنی؟؟؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

حالا شما ک شوهرته خیلیییی سختتره. من با یکی دوست بودم اونم هیز و چشم چرون بود وقتی میرفتیم بیرون همش ...

وای خدا میفهمم چی میگی

من از همه ی زنها بیزار شدم

از همجنس خودم بدم میاد 

میفهمی چی میگم؟

یچی بگم امیدوارم ناراحت نشی و نگی ک ن اینطور نیسب نظرم شما اینقد غرق در جاریتون شدی ب هرجیزی حساس شد ...

۹۰ درصد درست میگی 

ولی بزار راحت بگم ازینکه همسرم زل بزنه به چهره ی جاریم

به وسط سینه ای که بازه و به شلوار فوق العاده تنگی که پوشیده و شومیزی که میده زیر شلوارش حالم بد میشه

والا حق دارید

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

داداش سلام منم مردم کی گفته این خصوصیت مرده؟؟؟؟چرا هم چین چیزیووو میگی شاید تو هم مث ایشون هسی ولی ل ...

منظور من کل مردا نیست ولی بیشتر بیشتر نگاه میکنن.

از ماست که بر ماست
اسمیک جان جمله توپروفایلت خیلی بجاومنطقیه ودوم اینکه فک نکنم کسی بتونه به زن داداش خودش چشم بدداشته ...

زنداداشش فهمیده من حساسم خیلی سعی میکنه با همسرم سر هر موضوعی حرف بزنه

دیشب بحث کاری بود مرتب با همسرم حرف می‌زد

به جوکای بی مزه همسرم غش غش میخندید

موقه کمک کردن برای شام مرتب چیزی دست همسرم میداد

یا سر شام همسرش کنارش بود همسرمو صدا میزد چیزی بهش بده

این حرفا بچگانه س ولی عین خوره داغونم کرده