2777
2789
عنوان

من یه زن همممه چی تموم ولی دلخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4633 بازدید | 190 پست
به قیافه نیست به اخلاقه. شوهرت باید حس اقتدار کنه تا تو بشی تنها زن زندگیش. سرش منت نذار بهش محبت کن ...

بیشتر بگو خواهش میکنم

من به جایی رسیدم که واقعا به هرچیزی کمکم کنه چنگ میزنم بگیرمش😭

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
همسرم خیییلی حساسه برای مهمونی یذره شومیزم تنگ بود اجازه نداد بپوشم گفت عوضش کن

وای برای منم خییییلی به یقه باز حساسه باید لباسی بپوشم که یقش کیپ گلوم باشه حال خودش چپ چپ نگاه میکنه یا ساق پاهام اصلا نباید دیده بشه میگه تا صاحب داری دوست دارم تیکش کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جاریم برای همه مراسما تا اهنگ میزارن میاد وسط و همه دورش جمع میشن و میرقصه همسرشم اول دست میزنه بعد ...

اورتینکی شما قطعا

این رو برادرانه میگم با ترس اینکه نکنه از این بیشتر از من خوشش بیاد زندگی کنی قطعا همین میشه هاااا

منم مث شما بودم تهش سرمم اومد

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

من یه آقا هستمخواهر من این خصوصیت مرده . فقط نگاه میکنه دست خودش نیست. سخت نگیر . این به خصوصیات شما ...

بیخود کرده

یعنی چی

چه توجیه های مسخره و مزخرفی

عذر بدتر از گناه 

مثل اینکه خانوم هرزه بازی دربیاره بعد بگن این ویژگیه خانوماس

سخت نگیرین

عزیزم من بعد ۶ سال با شوهرم نامزد کردم انتظار داشتم بعد آرایشگاه فقط یه لبخند کوچیک بهم بزنه بهم بگه ...

منم منم😭دیشب عین ماه شده بودم

کاش فقط نگاهم میکرد هیچی نمی‌گفت 

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
به نسبت گفتن زنا خودشون تشخیص میدن بابای منم هول بود میگف نیستم

هول بودن مردو زن نداره چ بسا زن هول بدتر از مرد هول هم هیزی خودشو نشون میده

کی دوسداره ب زن خودش نگا کنن؟؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

الویتتو از شوهرت بردار و روی چیز دیگه تمرکز کن..ببین چه چیزی هست که مدت ها دنبالش بودی و شرایط نزاشت ...

دوسدارم در کنار کارم بازم ادامه تحصیل بدم 

و هزارتا چیز دیگه 

ولی همیشه خستم و بی انرژی و نا امید 

نگاهش شاید نگاه نفرته اصلا کسی دوسداره زن داداشش با این تیمو استایل ببینه اخهببین اینایی ک میگن همه ...

چه ربطی داره میگه شوهرم هیزه بیرونم میره ب زنای  غریبه نگاه میکنه‌. حالا هی میخواین خودتونو هم جنستون رو بترئه کنید هیزه دیگه

بیشتر بگو خواهش میکنممن به جایی رسیدم که واقعا به هرچیزی کمکم کنه چنگ میزنم بگیرمش😭

با چندتا کامنت نمیشه. دوره‌های همسرداری را برو. زن خوب زنی نیست که فقط اشپزی بلد باشه یا خونش برق بزنه. باید درکش کنی اقتدارشو حفظ کنی مردا محبت کلامی نمیخوان فقط میخوان تکیه‌گاه زنشون باشن. زیادی روی پای خودت بودی و این خوب نیست. وقتی ارایش میکنی بهش بگو خوب شدم؟ میخوام برای تو بهترین باشم و...

به حرف کاربرای اینجا گوش نده اینا نصفشون زیر ۱۸سالن اصلا زندگی مشترک حالیشون نیست. برو پیش مشاور

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
اسی ببین فایده نداره شوهر منم همینطوره عاشق زنای تپل و چاقه ولی من تیپم نه چاقه نه لاغر لباس قشنگ به ...

عزیزم ممنون بابت  وقتی که گذاشتی

من دقیقا همونطوری هستم که خودش دوستداره

اینقدر دوسش داشتم که هرموقع میخواستم بهش بگم بغض میکردم 

ولی همسرم با این کارش دلمو بدجوری شکسته

بارها شده سر مزاحمت بحث شده با کسی 

ولی متاسفانه از بابت من خییلی خیالش راحته

من بیرون اصلا تیپ نامناسب نمیزنم خیلی ساده میرم بیرون 

ذاتا ازین مدل خانمایی که دنبال جلب توجه و ...هستن نیستم 

و برای همین خیالش راحته