2777
2789
عنوان

طلاقم جدی شده ولی

169 بازدید | 5 پست

بعد از سه سال دیگه خسته شدم هروقت اومدم جدا بشم به واسطه ی کسی باز برگشتم یا خودش گریه زاری کرد

الان دیگه تصمیم جدیه حق طلاق هم دارم عقدم

ولی یه حالیم نه مثل قبل گریه میکنم نه دیگه ناراحتم نه دیگه واسم مهمه 

از یطرفم حالم یجوریه احساس خورد شدن میکنم

احساس کوچیک شدن میکنم

احساس خیلی بدی دارم گریم میاد ولی یچیزی نمیزاره گریه کنم

کلا انگار کما زدم انگار سردرگمم 

نمیدونم چیکار کنم😔🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم طلاقت واسه چیه

ولی خب مرحله سختی از زندگیت رو داری میگذرونیم، همونجوری که ازدواج اوج خوشحالی هست طلاق هم به هر دلیل اوج ناراحتی هست، فقط گذر زمان حالتو خوب میکنه، انشالله خیر باشه

عقد مزخرف ترین دوران زندگیم بود بخاطر دخالت خانواده ها فقط دعوا داشتیم 

بعد عروسی خونه زندگیمون که جدا شد بعدشم به لطف خدا شوهرم از طرف شغلش مجبور به مهاجرت شدیم، یکم روی آرامش دیدیم

خانواده ها لال بشن نصف مشکلات حله 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بنظرم دو چیزه که اگه شوهر داشت یک کلام باید گفت طلاق 

1.زناکار بودن

2.اعتیاد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷