2777
2789
عنوان

بیاین شات بحث منو نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 49 پست
ممکنه خیانت کنه اونجا؟

ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

کاش دخترا ساده نبودن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیسی کات کن با این بی ادبشعور حرف زدن با دخترو ندارهاز این تو باغی برات شوهر در نمیاد

خیلی خوبه باهام خیلی درکم میکنه خیلی جاها فوهش دادم باهاش بد حرف زدم ولی اون فقط سکوت کرد همین کارش آدمو حرص میده از طرفیم دوسش دارم نابود میم اگ بره ولی اگ بفهمم خیانت میکنه امکان نداره باهاش باشم الانم نوشتم کاش نمی‌رفتی نوشت عشقم بخدا خونه تنها بودم 

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹
شرابطش اصلا نبود داداشم پیشم بود

اگه داداشت پیشت نبود میرفتی ؟؟؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟کاش دخترا ساده نبودن

وایی تروقرآن نگو😭😭یه مشت مهمون خونمون بغض گلومو گرفته نمیدونم چه غلطی کنم داغونم داغونن..

کاش اصلا بهم نمی‌گفت رفته اینجور جایی

خیلی خوبه باهام خیلی درکم میکنه خیلی جاها فوهش دادم باهاش بد حرف زدم ولی اون فقط سکوت کرد همین کارش ...

خوددانی عزیزم.......

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وایی تروقرآن نگو😭😭یه مشت مهمون خونمون بغض گلومو گرفته نمیدونم چه غلطی کنم داغونم داغونن..کاش اصلا ...

چن سالته سیسی

😂👍بنظرم شعور نداره ناراحت نشی من بودم میگفتم دارم مثلا با پسرخالم یا پسردایی چیزی میرم بیرون دوستا ...

من اگ همچین حرفی بزنم بلاکم میکنه ینی در این حد غیرتیه آشغال عوضی 

تک تنها برا نماز خوندن که نمیره تو باغ مختلط 

اگه هدف خاصی اونجا نداشت یا با رفیقای پسر عادیش میرفت دور دور یا هم که به حرفت احترام میزاشت اینبارو نمیرفت.

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خیلی خوبه باهام خیلی درکم میکنه خیلی جاها فوهش دادم باهاش بد حرف زدم ولی اون فقط سکوت کرد همین کارش ...

یه همچین کاریو اگه تو میکردی تو همون باغ سرتو میبرید .

اون میدونه تنها دختر ساده ای که میتونه اینجوری باهاش رفتار کنه و بعدش با دوتا روی خوش نشون دادن مخشو بزنه تویی .

وگرنه هیشکی تو ایران همچین حرکتیو قبول نمیکنه.

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
چن سالته سیسی

18 سالمه اونم 19

میدونی اگ بری تاپیکهای منو بخونی من 4 سال با یه خره دیگ نامزد بودم اون دیگ از آشغالی و هیزی و لاشی بودن تو دنیا نظیرش نیست و نخواهد بود..🙂 اون دیگ هر روز با یکی بود.. بعد 4 سال همه چیو بهم زدم تمومش کردم همه چیو.. بعد تو همین دوران افسردگیو این داستانا بودم سروکله این آشغال پیدا شد ینی یه 6 ماهی می‌گذشت از کاتم با اون ک این پیداش شد اولاش اصلا حسی بهش نداشتم رو خوش گذرونی این داستانا باهاش بودم ولی اینقدر باهام خوب رفتار کرد اینقدر محبت می‌کرد حتی اولاش خیلی خوردش کردم خییلی خیلی غرورمو میشکستم ولی الان ک شروع کردم رفتارمو باهاش درست کردن اون شروع کرده اذییتم ببین بیست چاری پیوی خوابیده گوشیش کنارم همیشه دستمه ولی خودمم میدونم اینا دلیل نمیشه ک خیانت نمیکنه نمیدونم بخدا دیگ چی بگم امشب حالم خیلی بده بدترین شب یلدام بود

شاتو پاک نکن خب بشر

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم