2777
2789
عنوان

خواستگار این شکلی

69 بازدید | 8 پست

تو مرحله ابتداییی اشنایی ایم و از هر ۵ تا سوالشون یکیش مربوط به مهریه و جهاز و برند و مارکه

به نظرم این صحبتا واسه موقعیه که من اوکی نهایی دادم بهشون نه الان که در حد ۴ تا سواله مهریه تعیین میکنه و میگه ابجد امام زمان و هی میپرسه چیارو میندازید به پسر تو جهار و مارک براتون مهمه؟

با اینکه تدار نیست حس میکنم خسیسه ،نظر شما چیه

خب وقتی درباره مهریه نظر میدن، پس طبیعیه که بپرسن چه چیزایی از جهیزیه با داماد هست و .... و باید بدونن

شما کلا بهتر بود توی مراحل ابتدایی بدون درنظر گرفتن مهریه و مسائل مالی به شناخت میرسیدین.  بعدا درباره مهریه و جهیزیه و مسائل مالی حرف میزدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب وقتی درباره مهریه نظر میدن، پس طبیعیه که بپرسن چه چیزایی از جهیزیه با داماد هست و .... و باید بدو ...

من حرف مهریه نزدم که حرف مهریه ام خودشون پیش کشیدن 

در کل به نطر من حرف مهریه و جهاز واسه مرحله قبل بله برونه نه الان

من حرف مهریه نزدم که حرف مهریه ام خودشون پیش کشیدن در کل به نطر من حرف مهریه و جهاز واسه مرحله قبل ب ...

خب حالا که پیش کشیده دیگه حرف بزنین

ولی خب به نظر من که پرسیدنش نشونه خساست نیست

خساست رو از نشونه های دیگه میشه فهمید

حتی اینکه گفته ۱۴ تا؟

۱۴ تا سکه با چی؟

مثلا یکی میگه ۱۴ سکه و حق طلاق و نصف مال در هر شرایطی و ....

یکی میگه فقط ۱۴ سکه

البته که مهریه هم به وضع مالی طرف ربط داره 

اگه خیلی پولدار بشه و بگه فقط ۱۴ سکه خب کمه

۱۴ تا سکه با چی؟مثلا یکی میگه ۱۴ سکه و حق طلاق و نصف مال در هر شرایطی و ....یکی میگه فقط ۱۴ سکهالبته ...

پولداره به اندازه خودش ولی میگه ۱۴ بخاطر همین میگم خسیسهاحتمالا