2777
2789
عنوان

رمان خوناا بیان سوال دارم

26 بازدید | 5 پست

پارت اول رو نوشتم می‌خوام بخونید ببینید چطوره بیشتر رمانا رو‌ کدیدم خلاصه نمیکنن اون مکان و کاراشونو میخوام ببینم مورد پسنده؟

تو خواب و بیداری بودم که چشمم به ساعت روی میز بغل تختم افتاد، گیج و منگ پتو کنار زدم نشستم روی تخت و با آهی بلند خستگی خواب رو خلاصه کردم.

از جام بلند شدم تختم رو مرتب کردم و به سمت سرویس راهی شدم کارای مربوطه رو انجام دادم و آبی به صورت زدم 

تا به خودم بیام شیر آب و بستم و بیرون اومدم، به سمت اتاقم قدم برداشتم به سمت کمدم رفتم و مانتو شلوار جدیدی ک خریده بودم رو روی تخت گذاشتم و به پایین خونه رفتم از اونجایی ک حسابی گشنم بود و تنها چیزی که الان میخواستم غذا برای معده گشنم بود که فقط میگفت غذا 

به سمت یخچال حجوم بردم در یخچال باز کردم تا برای خودم دستی بهم بزنم، نون و عسل از دل یخچال کشیدم بیرون و معدمو مهمون نون و عسل کردم، به ساعت نگاهی انداختم 7:20 رو نشون میداد پوفی کشیدمو وسایلارو تو یخچال گذاشتم و به سمت اتاقم حرکت کردم.

لباسایی ک از قبل حاظر کرده بودم رو شروع به پوشیدن کردم

مانتوی بلند ک تا ساق پام کشیده شده بود و طرح روش چهارخونه کشیده شده بود با رنگای مختلف، از زیرمانتو کراپی کرمی تن کردم و شلوار لی مو روش پوشیدم.

جلوی آینه وایسادم، کشوی میز کشیدم آرایشی ملایم به صورتم زدم مقنعه مشکی مو سر کردم و از روی میز عینکمو به صورتم زدم.

کیفمو روی تخت گذاشتم، لپ تاپ و کتابامو داخلش گذاشتم.

سویچ رو برداشتم و به بیرون راهی شدم.

سوار ماشینم شدم راهی دانشگاهم شدم که راه زیادی نداشت ولی از اونجایی ک یکم تنبلیم میاد پیاده برم ترجیح میدم با ماشین برم.

ماشین پارک کردم و کیفم رو به دوش کشیدم و

وارد دانشکده شدم، واردم کلاس شدم

پریسا رو دیدم با لحن خوشحالی نمک ریزون لب زد:

پریسا- به به دیوونه خانمم اومد.

من- دیوونگی از خودته، منو جمع نبنداا.

از اون طرف آبتین با لحن خبری لب زد:

آبتین- بچها یادتون نرفته ک اخر هفته پارتی خونه مایید.

آبتین از اون بچه های پولدار پرو ک هروز اینور اونور پلاس بود و با پارتی دانشگاه قبول شده ک اسمش بد در نره!

پریسا- نه بابا اوکیه میاییم.

ادامش لب زدم:

من- ببین من نمیاما گفته باشم، میدونی خوشم نمیاد!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید