2777
2789

دوستان خانواده شوهرم حق دارن باهام سرد برخورد کنن؟؟

آدم بمیره ولی نره جایی ک باهاش سرد باشن

ب شوهرم گفتم برا شب یلدا برا شام میریم خونه پدرم یا پدر تو شب درازه بعد شامم میریم خونه یکی دیگشون حالا برا شام خونه پدر بودیم بعد شامم اومدیم خونه پدرشوهرم 

من قشنگ از رفتار و چهرشون میفهمن اگه نارحت باشن با اخم سلام احوال پرسی میکنن

منم گفتم خب چیکار میکنین چ خبرا پدرشوهرم گفت هیچ داشتیم در مورد شماهامیگفتیم گفتیم دو تا گراز داشته باشیم بهتر از اینان منم فهمیدم منظورشون اینه کل شب پیش اونا نبودم گفتم خب گفتم پیش هردو طرفتون باشم دیگه من اگه حرف نمیزدم و نارحت میشدم جو خیلیی ید میشد

بخدا ی عالم شوخی کردم میوه خوردم حرف زدیم

اما دلم ی جوریع نمیتونم بهشون حق یدم

من حق دارم جوری ک دوس دارم زندگی کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما رفتارتون محترمانه بوده اونا پر توقعند

عزیزم بخدا همینکه نشستیم مادر شوهرم رفت میوه اورد

دستش درد نکنه بخداا اندازه ۱۰ نفر خوردم اما هی ب شوهرم میگفتن بخور دیگه شوهرمم در خقیقت سرش درد میکرد هی میگفتن معلومه شام مفصل خوردی ب شوهرم عذاب وجدان میدادن دوستان اینکار همیششونع من چیکااار کنم

من ۵ ساله ازدواج کردم.همه مناسبتارفتم خونشون.از خواسته خودم زدم گفتم عب نداره.یه شبه خرابش نکنم...

مثلا روز سیزده بدر صبح میرفتیم پیششون تا عصر .ساعت ۷ که میخواستیم بریم به خانواده من سر بزنیم اخم و تخم میکردن.میگفتن نمیخواد از سال بعد بیاید اصلا.همون برید اونجا😐😐

امسال نرفتم.تنها رفتم پیش مامان و بابام.بعد از ۵ سال شب یلدا بهم خوش گذشت.

انگار فقط خودشون پدر و مادرن و چشم به راه بچشون

به من این حرفو میزد همون لحظه برمیگشتم میگفتم شما پدری پدر منم پدره من به هردو احترام گذاشتم اما جای ...

شب برگشتم خونه تو تخت ۷واب خیلییی گریه کردم شوهرم قبلا دلیلشو میپرسید اما اینبار چیزی نگفت فک کنم میدونست چرا نارحتم

عزیزم بخدا همینکه نشستیم مادر شوهرم رفت میوه اورددستش درد نکنه بخداا اندازه ۱۰ نفر خوردم اما هی ب شو ...

توام سردبرخوردکن تا حدشون روبدونن من اینوفهمیدم هرچی سردترباشی احترامتوبیشتردارن.

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
من ۵ ساله ازدواج کردم.همه مناسبتارفتم خونشون.از خواسته خودم زدم گفتم عب نداره.یه شبه خرابش نکنم...مث ...

من پارسال اولین یلدام یود تو این خونه تازه ازدواج کرده بودم رفتن پیش دخترشون برا یلدا