2777
2789
عنوان

امشب تولدمه ومیخوام خودمو خلاس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 112 پست
اوضاع مالی همسرت چطوره

کفاشه بدک نیست ولی زورش میاد برا خرج کردن من 

تو یکی از تاپیکام گفتم خیلی خوبه نمیزاره حسرت هیچی رودلمون باشه چون یکی از اشنا هامون تو تاپیک بود نمیخواستم از حالم باخبر باشه

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
قربون دلت برم خودم که میتونم کیک درست کنم ولی دلم از این همه خورد شدن خونه چون دخترم از صبح میگه مام ...

به شما اهمینت نمیده پس به کی میده؟ 

خب رفته بودید میخریدید اگه میخریدی دعوا میکرد؟

اختلاف سنیتونم زیاده 

زود ازدواج کردی؟

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن اگه درامد داشته باشه راحت واسه خودش کیک میگیره دهن شوهرشم بسته میشه اینه قدرت زنیکه پول داره ، هر ...

چون همشون دارن از حسادت قطعا دست و پا میزنن. زن شاغل آزاده دست ب جیب خودشه و تنها چیزی که می‌خواد محبت و احترام و توجهه . تموم مردا مخالفن در درون با استقلال زن . چون با همین پول خیلی ها به اسارت آقایان در اومدن و زنی ک پول داره ارج داره . حتی اگر ۶ صبح بیدار بشه بره سرکار و ۳ ظهر برگرده

قربون دلت برم خودم که میتونم کیک درست کنم ولی دلم از این همه خورد شدن خونه چون دخترم از صبح میگه مام ...

تواین دوازده سال کاااش یه خیاطی چیزی یاد میگرفتی 

جدی میگم بلند شو از روی صندلی قربانی بشین روی صندلی مسئول به محض اینکه شروع کنی پول دراوردن برای این کفتارای اطرافت عزیزمیشی

بچه چه گناهی داره؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
بخدا همینه اگه ماهی یه میلیونم داشتم پس اندازش میکردم برا همچین روزاییچقدر دوست دارم شاغل بودم

وضع تقریبا مشابه شما رو مامانم داره 

بابام کادو میخره ها ولی اینکه واسه ادم بزرگ تولد بگیره کیک بخره واسش مسخره میاد چون خانواده روستایی داشته 

مامانم همیشه حسرت تولد داره

چون همشون دارن از حسادت قطعا دست و پا میزنن. زن شاغل آزاده دست ب جیب خودشه و تنها چیزی که می‌خواد مح ...

ندیدی چهارپنج روز سلاخیمون کردن اینجا؟ هی گفتن زن شاغل  بده حماله اصلا از زندگی هیچی نمیفهمه 

سردستشون هم اون خانمه که اومد تاپیک زد گفت من تا دوازده میخوابم کلفت دارم بچمو مادرم بزرگ میکنه ..........

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
چون همشون دارن از حسادت قطعا دست و پا میزنن. زن شاغل آزاده دست ب جیب خودشه و تنها چیزی که می‌خواد مح ...

و همه اینارو میدونن بازم انکار میکنن 

تموم کردن زندگی ، هیچی رو درست نمیکنه ، جهنمم جای خوبی نیست که بخوای بری کیف کنی ، بمون تو دنیا ، آخ ...

هیچ امیدی ندارم که بمونم 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

به جای اینکه خودتو بکشی پاشو یه دستور پخت کیک خونگی در بیار از نت برای خودت یه کیک بپز شبو با بچه هات جشن بگیر و انقد به شوهرت نیاز نداشته باش و التماسش نکن محبتو هم با گدایی به دست نیار 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
سلام خواهر گلم یلدای شما هم مبارک 😍🌸🌱11 سالته ؟؟؟خواهر جان ....یه حرفی بزنم ناراحت نمیشی ؟؟؟؟من چ ...

ممنونم که تذکر دادید عزیزم

ولی من اصلا تو این سایت نمیکردم فقط به خاطر افسردگیم اینجا هستم و کمک میگیرم و به بعضیا که مشکل دارن کمک میکنم هر چند من اصلا کمک کار خوبی نیستم ولی بازم 

چشم ازین به بعد سعی میکنم که دیگه توی اینجا نگردم

ندیدی چهارپنج روز سلاخیمون کردن اینجا؟ هی گفتن زن شاغل بده حماله اصلا از زندگی هیچی نمیفهمه سردستشو ...

اره خودش تو تاپیک های قبلیش میگفت نه درس خونده نه از زندگیش راضیه 

وضع تقریبا مشابه شما رو مامانم داره بابام کادو میخره ها ولی اینکه واسه ادم بزرگ تولد بگیره کیک بخره ...

بخاطر دل بچه هام میخواستم یه کیک بگیره چون دختر عمو و عمه هشون همشون امشب جشن میگیرن

بابا چرا سختش می‌کنی، من تولد خودمو یادم می‌ره...

زندگی اینقدر شلوغه تو هم شده...

یه بار یکی از دوستام بهم زنگ زد گفت می‌دونی چندومه...

تقویم گوشی رو نگاه کردم گفتم، فلان روزه...

بعد گفت چیزی یادت نرفته...

یادداشت‌هامو نگاه کردم، گفتم نه...

اونم خداحافظی و قطع کرد...

بعدش اون یکی دوستم زنگ زد که دیونه زدی تو ذوقش و اینا...

😁😁

تازه یادم اومد برای شام دعوتشون کردم..