2777
2789
عنوان

امشب تولدمه ومیخوام خودمو خلاس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 112 پست
بخدا خواهر تو فامیل برا اشپزیم زبانزد بودم الان اصلا حال هوای هیچیو ندارم اخه خواهر میگی خودکشی نکنم ...

همین که زنگ زده یعنی به فکرته،من ۳تا داداش دارم سال تا سال زنگ بهم نمیزنن

حالا مگه اون دنیا چه خبره دور جونت وقتی مردیم میریم زیر یه خروار خاک ،تازه ثواب موابم نکردیم اونجا هم فقط باید فرار کنیم از دست ماموران عذاب😁

غصه تولدتم نخور من که از تولد گرفتن بیزارم چون همه میفهمن یه سال بززگتر شدم😅

بیخیال شو آبجی یکم گذشت داشته باش تا این روزا بگذره بعد خودتو مشغول کاری کن ببین چقدر حالت خوب میشه

منم دلم فقط مرگ میخواد

حالا مردیم چی میشه مگه جز اینکه ماموران عذاب هی کتکمون میزنن این میزنه میده به اون اون میزنه میده به بغلی😂 ولمون کنین بخدا بقیه عمرتونو با دل دریایی زندگی کنید تا نشیمنگاه و باسن 😁 بدخواهاتون بسوزه😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

3تا بچه دارم .از لحاظ مالی که مال شوهرمه خودمم که هیچی ندارم حتی یه تومن.استقلال که صفر.تحصیلاتمم که ...

باید تغییر بدی زندگیتو، شرایط رفتن به تراپی رو داری؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
تحملم بریده باکوچیکترین حرف گریه میکنمالان که یاد کتکای پدرم میافتم والتماس میکردم کتر بزنه التماس م ...

وااای چ بد فراموش کن زندگی پس از زندگی ببین اون دنیا جواب هر ضربه رو چطور میدن نگران نباش ..

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک