2777
2789

خیلی خیلی ناراحتم  اولش که تازه شروع کرده بودم  جیش میکرد همه جا عادی بود ۲۵ روز بعد دیگه کلا راه افتاد و هروقت جیش داشت میگفت دیگه خیلی بش اطمینان داشتم و نگران نبودم میدونسم هرجا باشیم میگه ولی الان بعد از گذشت چن ماه چه خونه مردم چه خونه خودم روزی حدقل ۲  یا۳ بارو جیش میکنه شلوارش پی پی نه ها فقط جیشو بضی وقتا نمیگه هرچقد تشویق میکنم بگه دیگع نمیشه. اخه چراالان یادش افتاد که جیش کنه خیلی داغون شدم اگه دیگه اینجوری پیش بره چی ازش بیزار شدم. بنظرتون دوباره پوشک کنم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که نمیخام اموزشش بدم. خیلی وقته یاد گرفته الان خودشو زده ب اون راه

صندلی دسشوییشو بزار گوشه خونه بگو هروقت جیش داشتی بدو اونجا جیش کن ...

ببین اصلا بهش فشار وارد نکن وگرنه تا نوجونیش بدبخت میشی و خوب نمیشه حتی شب ادراری میگیره ...

اگه بهش فشار وارد کنی ممکنه در مورد پی پی هم این اتفاق بیفته ... هربار جیش زمین توی شلوارش بگو مامان شما بزرگ شدی دفعه بعد یادت باشه بهم بگی ... حتی اگه نگفت دعواش نکن ی مدت هم جایی نباش تا خوب بشه ...

ببین دعواش کنی بدجوری میشه دیدم که میکم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

من که نمیخام اموزشش بدم. خیلی وقته یاد گرفته الان خودشو زده ب اون راه

خب اگه یاد گرفته شرطیش کن، بگو اگه مثلا پنج روز درست انجام بدی جایزه میگیرم، و واقعا ام بگیر

بعد تعداد روزارو زیاد کن، یا اگه اعتماد کردی و دستشویی کرد مثلا به عنوان تنبیه چندساعت تلویزیون خاموش باشه

صندلی دستشویی کودکم با طرحی که دوست داره بخر